Projectleider digitalisering P&C-cyclus

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
492
Status
Gesloten
Referentie
IGB71468930

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

01-08-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

28-06-2016 om 17:00 uur

De afdeling Financiën ondersteunt en adviseert op het gebied van financiën en bedrijfsvoering. Het team Financiële Administratie en Beheer (FAB), zorgt voor de financieel administratieve processen en boekhoudkundige werkzaamheden voor de provinciale organisatie. Het team Inkoop verzorgt de processen m.b.t. de centrale inkopen van diensten en leveringen voor de organisatie als geheel. Het  team Business Planning en Control (BPC) verzorgt de financiële adviesfunctie voor alle beleidsinhoudelijke en ondersteunende taken binnen de organisatie. Het team Financieel Beleid (FIB), verzorgt de politiek-bestuurlijke advisering, de financiële beleidskaders, vermogensbeheer en treasury, de financiële informatievoorziening en organiseert en faciliteert de concerncyclus planning en control. Bij dit laatste team is deze opdracht voorhanden. Voor deze opdracht wort gezocht naar een stevige projectleider met aantoonbar meerjarige ervaring in het doorontwikkelen en digitaliseren van de informatievoorziening m.b.t. de planning~ en controlcyclus en de bijbehorende documenten in de zogenaamde Bestuursmonitor.

De projectleider treedt op als projectleider namens het concern met een tweeledige opdracht

 • Doorontwikkelen van de digitale bestuursmonitor (platform waarop de documenten van de Beleidscyclus en de  P&C-cyclus binnen de provincie Gelderland in eerste instantie ambtelijk digitaal worden opgesteld (voorbereiding en uitvoering)  en vervolgens worden overgezet naar bestuurlijke documenten voor GS/PS en alle externe geïnteresseerden).

  • Opstellen en doorontwikkelen van de monitor van de afdeling Financiën, waarbij aan de hand van KPI’s etc. sturings~ en verantwoordingsinformatie over de resultaten van de afdeling wordt verkregen. Dit dient verder opgezet en ontwikkelt te worden naar Bedrijfsvoering als geheel (meerdere afdelingen Bedrijfsvoering) en dient via eenzelfde platform als de bestuursmonitor neergezet te worden.

Dit alles in het kader van het groeimodel aanpak digitalisering P&C-cylcus. De projectleider wordt hierarchisch ondergebracht binnen de afdeling Financiën.

Verantwoordelijkheden

Als projectleider is het jouw verantwoordelijkheid om zowel de inhoudelijke doorontwikkeling als het proces te leiden en te sturen op resultaat op basis van een met betrokkenen afgestemd plan van aanpak en een realistische planning. Dit doe je binnen de context van het cluster P&C-regie, waarbij een 5-tal gelijkwaardige collegae aan de documenten van de P&C-cyclus als geheel werken. Hier zul je nauw mee moeten samenwerken en afstemmen.

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO-opleiding op financieel-economisch gebied.

  • Recente ervaring binnen de decentrale overheid is een harde eis (bij voorkeur een provincie/grote gemeente).

  • Minimaal 3 jaar recente ervaring met het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving.

  • Minimaal 3 jaar recente ervaring als projectleider/procescoördinator met de organisatie van de processen van de planning- en controlcyclus en dan met name de doorontwikkeling van digitale managementrapportages (via dashboards) en de bestuursmonitor (digitaal platform P&C-processen en -documenten) binnen een decentrale overheidsorganisatie.

  • Minimaal 3 jaar recente ervaring met het samenwerken met verschillende betrokken partijen en het schakelen tussen de verschillende abstractieniveau's (Gedeputeerde Staten/Directie/programmamanagers en collega adviseurs en administrateurs) in een decentrale overheidsorganisatie.

  • Minimaal 3 jaar recente ervaring met het functioneren op het snijvlak van de beleidsinhoudelijke materie van de P&C-cyclus en de koppeling met/vertaling naar ICT-systemen (affiniteit met ICT).

  • Minimaal 3 jaar recente ervaring met de verbetering van de managementinformatievoorziening in aansluiting op de bestuurlijke informatievoorziening (gelaagdheid).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten