HR Business Partner

Intermediair
Harvey Nash
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
274
Status
Gesloten
Referentie
313402/001_1466509779

Omschrijving

Voor een directe eindklant in Rotterdam is Harvey Nash op zoek naar HR Business Partners

Start: z.s.m.

Duur: minimaal 3 maanden

Inzet: 32-40 uur

Kan jij als HR Business Partner jouw business succesvol door de energietransitie loodsen?

Wat ga je doen?

Als HR Business Partner ben je (mede) verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het HR beleid van de hele groep. In deze rol ben je sparring partner van de business, facilitator, change agent en je helpt mensen verbinden. Vanuit de strategische organisatiedoelstelling help je "jouw" afdelingen en/of business units om de beste mensen te werven, het beste te halen uit alle medewerkers en creëer je een inspirerende en stimulerende werkomgeving. Weten hoe wij als HR-afdeling de voortrekker zijn in de strategierealisatie? Bekijk het hier!

Verantwoordelijkheden

Je neemt en voelt de verantwoordelijkheid voor het succes van het bedrijf en het bedrijfsonderdeel waar je werkt.

Je vertaalt de ontwikkelingen en doelstellingen van de business naar consequenties op HR gebied en definieert en begeleidt acties en projecten die realisatie van de gewenste ontwikkelingen ondersteunen vanuit HR-perspectief.

Je begeleidt gevraagd en ongevraagd het management in de uitvoering van HR-taken in de lijn.

Je leidt of neemt deel aan projecten op HR gebied, zowel binnen de business unit als Groeps-breed.

Je treedt op als coach en sparringpartner voor je business en HR collega's.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, analyseren en interpreteren van managementrapportages.

Wij zijn op zoek naar 2 HR Business Partners

Staf (Finance, Facilities & HRM) een Senior HR BP: voor deze bedrijfsonderdelen zoeken we een stevige en ervaren gesprekspartner. Iemand die verbinding kan maken

Operations (technisch bedrijfsonderdeel) een Medior/Senior HR BP: iemand die leiderschap toont, kan meedenken over organisatie ontwikkeling, adviseren over teamsamenstelling en doorstroomtrajecten. Er voor zorgen dat de business zelf HR taken uitvoert.

Wat breng je mee?

Je hebt steeds verschillende snelle leercurves doorgemaakt en je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken door grondige analyse. Je hebt lef, een hoog energie niveau, een positieve instelling en executiekracht. Zodat je de beoogde doelstellingen realiseert in een steeds sneller veranderende organisatie.

Je bent net zo ambitieus als en hebt affiniteit met de missie van het bedrijf.

Je hebt een afgeronde WO opleiding, bent analytisch sterk en hebt minimaal 5 jaar stevige ervaring in een veranderende omgeving.

Je bent een professional, hebt veel kennis én het netwerk om de juiste informatie te verkrijgen. Je bent op de hoogte van de "latest & greatest" binnen HR.

Je schakelt makkelijk tussen strategische vraagstukken en operationele problemen, je bent in staat om strategische inzicht te vertalen naar praktisch toepasbare uitvoering.

Je bent zelf startend en als teamspeler ben je in staat om (complexe) projectteams aan te sturen en doelen te realiseren. Je voelt je comfortabel in een "leadership without authority" situatie.

Je bent een stevige en doortastende persoonlijkheid, je hebt incasseringsvermogen en voelt je prettig in een competitieve omgeving waarbij je in staat bent om vanuit natuurlijk gezag te motiveren en te beïnvloeden.

Je communiceert helder en inspirerend in het Nederlands en Engels.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten