Adviseur Verificatie & Validatie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
421
Status
Gesloten
Referentie
IGB71478506

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

10-07-2016

Einddatum

14-05-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-06-2016 om 17:00 uur

De afdeling IB draagt zorg voor beheersing van het dynamisch deel van de projecten. Voor het programma Sluizen is vanuit IB hiervoor een specifieke structuur neergezet. Deze structuur bestaat uit een front- en backoffice. Middels deze opzet wordt kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit geborgd. De V&V manager bedient, vanuit de backoffice, de projecten die vallen onder het programma Sluizen. De V&V manager draagt zorg voor het ontwikkelen van een eenduidige visie en aanpak ten aanzien van verificatie en validatie van het dynamisch deel van de verschillende Sluizenprojecten. De V&V manager is verantwoordelijk voor zowel de opzet als uitvoering van de ontwikkelde visie. De V&V manager heeft contacten en werkt nauw samen met de frontoffice van de verschillende projecten binnen het programma Sluizen en de diverse stakeholders met name ten aanzien van validatie rondom de projecten. Je adviseert, gevraagd en ongevraagd, de projectorganisatie met betrekking tot issues rondom Verificatie en Validatie in relatie tot de visie en aanpak, het gebruik van RWS standaarden en richtlijnen en de overeengekomen contracten met opdrachtnemers. Tevens stem je af en rapporteer je naar de afdeling IB.

Functie-eisen

 • Kennis en ervaring met het proces van Systems Engineering

  • Gevoel voor maatschappelijke en politiek-bestuurlijke verhoudingen

  • kennis en ervaring van de RWS aanpak, standaarden en richtlijnen

  • Kennis en meerjarige ervaring met het ontwikkelen van systemen bij voorkeur binnen de infrastructuur

  • Kennis en meerjarige ervaring met verificatie en validatie

  • Kennis en ervaring met verantwoording opdrachtgever en samenwerking met marktpartijen opdrachtnemers)

  • Goede kennis van verificatie en validatie van technische installaties en software

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  24-06-2016 09:50
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten