Adviseur techniek (tunnelonderhoud)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Haarlem
Reacties
0
Bekeken
268
Status
Gesloten
Referentie
IGB71480604

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

01-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

24-06-2016 om 17:00 uur

Ben jij de professional op het gebied van tunnelonderhoud? Dan kan de organisatie jouw deskundigheid goed gebruiken. Als adviseur tunnelonderhoud beschik je over een generalistische kennis op het gebied van tunneltechnische installaties.
Je signaleert risico’s en afwijkingen en denkt mee over passende oplossingen. Samen met anderen Je bent aanspreekpunt voor jouw vakgebied en bent gesprekspartner voor de opdrachtnemer binnen jouw vakgebied. Jouw adviezen zijn zowel binnen als buitende organisatie op bijvoorbeeld opdrachtnemers gericht. Je zoekt afstemming met de leden van het projectteam over specificaties met betrekking tot ontwerp, effecten of techniek en toetst gespecificeerd en inhoudelijk de uitbestede werkzaamheden van opdrachtnemers.

Elke dag beter
Je hebt oog voor innovatie en draagt bij aan de verbetering van kaders, de werkwijze en standaarden van het technisch werkproces binnen het project. Ook draag je bij aan de verdere professionalisering van jouw vakgebied: je bent alert op nieuwe ontwikkelingen, draagt bij aan ontwikkeling van beleid en deelt actief je kennis met collega’s binnen het projectteam. Je zet actief jouw netwerk in om kennis te verbreden.

Als Adviseur Tunneltechnisch Installaties ben je binnen het technisch team verantwoordelijk voor het in technische zin borgen van een goede overdracht van tunnels naar tunnelteam I. Hierin wordt nauw samengewerkt met Unit Tunnelbeheer. Hierbij ligt een sterke focus op het integraal borgen van techniek, organisatie en processen.

Meest essentiële competenties
In deze functie ligt het accent, naast een generalistisch kennisniveau op het gebied van tunneltechniek, op het inrichten en begeleiden van het (technisch) overdrachtsproces.

Functie-eisen

 • WO werk- en denkniveau (harde eis).

  • Aantoonbare kennis en ervaring met overdracht van tunnels (harde eis).

  • Je hebt - aantoonbaar - inzicht in en kennis van tunnel technische installaties (harde eis).

  • Aantoonbare kennis en ervaring met prestatiecontracten (harde eis).

  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in en van datamanagement en assetmanagement (harde eis).

  • VCA certificering (harde eis).

  • Je hebt aantoonbare kennis van relevante onderdelen van methodieken, zoals RAMS, SE, SCB, LCE, FMCEA (hard eis).

  • Je hebt - aantoonbaar -  een opleiding gericht op het IPM-model en (IPM) rol specifieke opleiding.

  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in en van de werkwijze Aanleg en Onderhoud in relatie tot je eigen werk.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten