Planningsmedewerker / Roosteraar

Opdrachtgever
Matching Pool
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Haarlem
Reacties
0
Bekeken
1499
Status
Gesloten
Referentie
Planningsmedewerker / Roosteraar

Omschrijving

De opdrachtgever is op zoek naar een Planningsmedewerker/ roosteraar.

Als roosteraar ben je verantwoordelijk om de personele capaciteit voor zittingen en (ZSM) diensten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het beroep van roosteraar is een zeer gedetailleerd en ingewikkelde functie, omdat je zowel met de verschillende groepen medewerkers als activiteiten rekening moet houden. Je brengt de personele capaciteit in kaart, verzamelt en registreert de verhinderdata en roostervariabelen (zoals werktijden, vrijstellingen en regelgeving) en stelt een rooster op. Je signaleert potentiele knelpunten in het rooster en lost deze op, brengt wijzigingen aan als er onverwachte dingen gebeuren (bijvoorbeeld bij ziekte) en je toetst de roosters (mede in verband met de arbeidstijdenwet). Je levert informatie, aan het hoofd van de verkeerstoren, aan over de genomen maatregelen in het rooster. Je stelt roosterrapportages op, formuleert conclusies en adviseert daarover.

De input voor het rooster komt over het algemeen van de afdeling Interventies & Onderzoeken, aangezien de collega’s binnen deze afdeling werkzaam zijn. Met behulp van deze input kun je het rooster maken.

Het beroep van roosteraar is een zeer verantwoordelijk en belangrijk beroep. Daarom is het belangrijk dat je stressbestendig en perfectionistisch bent. Je gedetailleerd te werk gaat en je niet uit het veld laat slaan als er problemen opduiken.

Functie- en aanvullende eisen

Je beschikt over tenminste een afgeronde middelbare beroepsopleiding (niveau 4) en een gecertificeerde opleiding tot personeelsplanner. Je hebt kennis van en ervaring met rooster- en planningsprocessen.
Je hebt ruime ervaring met plannen cq. roosteren, dus daadwerkelijk de materie, zoals ARAR en de ATW. Je hebt ervaring met het implementeren van nieuwe beleidsuitgangspunten. Je kunt deze overbrengen aan andere collega’s en hen hier in begeleiden.

Competenties

  • Resultaat- en oplossingsgericht

  • Kritisch

  • Innovatief

  • Omgaan met details

  • Plannen en organiseren

  • Accuratesse

  • Omgevingsbewustzijn

  • Besluitvaardigheid

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten