Inkoopondersteuner Realisatieproject

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
308
Status
Gesloten
Referentie
IGB71491356

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

28-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

29-06-2016 om 17:00 uur

Als Adviseur inkoop binnen het realisatieproject werk je onder verantwoording van de contractmanager (cm). Je begeleid het VTW-proces, draagt zorg voor de de vulling van het inkoopdossier in SAP en je zorgt voor het tot stand brengen van nadere overeenkomsten op het gebied van diensten. Deze nadere overeenkomsten zijn gebaseerd op een door het projectteam opgesteld Programma van Eisen (PvE). Bij het tot stand brengen van de nadere overeenkomsten adviseer en ondersteun je het projectteam. Je aandacht is daarbij met name gericht op de bruikbaarheid van dit PvE en de benodigde documenten voor de fase aanbesteden en contracteren. Verder realiseer je een juist informatieniveau over afgebakende onderdelen van het inkoop- en contractmanagement/contracteringsproces en communiceer je hierover.

Functie-eisen

 • minimaal werk -en denkniveau: HBO

  • aantoonbare kennis van het ARW 2012

  • aantoonbare kennis met het werken met SAP

  • in het bezit van een NEVI1 opleiding

  • Aantoonbare ervaring en kennis van UAV-GC contracten

  • ervaring met het werken bij Rijkswaterstaat

  • minimaal 3 jaar ervaring met het inkoopproces

  • Aantoonbare kennis van de aanbestedingsprocedure en -beleid van RWS

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten