Virtualisatie Consultant (SCCM / SCOM)

Intermediair
Astorium werving & detachering
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Den Haag
Reacties
2
Bekeken
568
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste freelancers.
Bedankt voor je reactie. De opdracht is helaas ingetrokken, dus de procedure wordt gesloten. We wensen je veel succes met het vinden van een passende opdracht.
Met vriendelijke groet,
Astorium


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

De functie
Voor een netbeheerder in de regio Den Haag zoeken wij met spoed een Virtualisatie Consultant (SCCM / SCOM). Dit is een tijdelijke positie voor minimaal 3 maanden, 32 - 40 uur per week.

De afdeling ICT ondersteunt de strategische doelstellingen van de organisatie. Om tot een positief resultaat te komen is het van belang ICT te vernieuwen en te optimaliseren. Als Interim Virtualisatie Consultant adviseer je bij het maken van keuzes omtrent de inrichting van de IT architectuur / infrastructuur. Tevens voer je projecten uit die er toe dienen om de organisatie toekomstbestendig te maken. Onze opdrachtgever zet zich actief in om het ICT landschap verder te virtualiseren, het implementeren van SCCM en SCOM, Office 365 en het werken in de Cloud.

Om deze overgang soepel te laten verlopen, is de ideale nieuwe collega dus een technisch breed onderlegde Systems Engineer, iemand met het natuurlijke vermogen een organisatie mee te krijgen en een stevige gesprekspartner richting de manager ICT Operations.

Ben jij dus op zoek naar een uitdagende opdracht met veel ruimte voor eigen inbreng? Een positie waar je kan optreden als specialist? Klik dan op "Solliciteer direct".

Taken en verantwoordelijkheden
Als Virtualisatie Consultant is de kern van jouw werkzaamheden het adviseren bij het maken van keuzes omtrent de inrichting van de IT architectuur en infrastructuur tevens voer je projecten uit die er toe dienen om de organisatie toekomstbestendig te maken.

 • Je definieert vanuit de meerjarenplanningen projecten (design) met als doel de ICT-infrastructuur te vernieuwen en te optimaliseren (fase 1)

 • Je maakt per project een voorstel en beschrijft in termen van doel, fasering, financiering, risico‚Äôs enzovoorts en stemt dit af met de Procesmanager (fase 1)

 • Je zorgt na accordering van de projectvoorstellen voor de technische realisatie van de gedefinieerde projecten (fase 2)

 • Je evalueert (deel) projecten en doet, waar nodig, voorstel ter verbetering (fase 2)

Functie eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met een afgeronde vakgerichte opleiding

 • Je bent minimaal MCSE 2008/2012 gecertificeerd

 • Je bent in het bezit van het ITIL v2 of v3 Foundation certificaat

 • Je hebt kennis van en ervaring met het opzetten en beheren van Microsoft server- en cloud omgevingen, Microsoft * System Center en Mobile Device Management

 • Je hebt kennis van SharePoint, Office 365, Azure Active Directory, VMWare/Hyper-V en Powershell, ervaring is mooi meegenomen

 • Je hebt kennis van networking, storage (SAN) en backup

 • Je beschikt over een sterke adviesvaardigheden en bent een goede sparringpartner voor de manager. Ook beschik je over een analytisch vermogen, je bent een teamplayer en daarnaast kan je ook goed zelfstandig werken. Je bent communicatief vaardig en representatief. Ook geef je input voor vernieuwing en/of innovatie van systemen en processen.

De organisatie
Je gaat werken bij een netbeheerder in de regio Den Haag die met zowel particulieren als bedrijven samenwerkt. De afdeling ICT bestaat uit het team Ontwikkeling en het team Operations. Het team Ontwikkeling werkt projectmatig aan het bouwen van nieuwe applicaties volgens klantvraag en bestaat uit een Programmamanager, Projectmanager, een (Sr.) Projectleider en Technisch Software Specialisten. Het team Operations is verantwoordelijk voor de systemen, werkstations en applicaties en bestaat uit Een Procesmanager, Applicatiebeheerder, (Sr.) Systeembeheerders en Helpdeskmedewerkers.

Het aanbod
We bieden een tijdelijke positie aan voor 32 - 40 uur per week. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring, bandbreedte 4000 - 5000 euro per maand op basis van 40 uur.

Het maximale uurtarief voor deze functie is 70 - 75 euro.

Interesse?
Wil je solliciteren? Klik dan op de Sollicitatie-button en stuur je motivatiebrief en cv. Dit kan tot woensdag 29 juni 12:00 uur. Reacties na deze datum komen op een reservelijst.

Let op: reacties van bureau's worden niet in behandeling genomen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  21-06-2016 16:48
  Plaats
  Ulicoten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-06-2016 16:02
  Plaats
  Capelle aan den ijssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten