Frontend Developer OIS Datapunt

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
594
Status
Gesloten
Referentie
IGB71519404

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 163 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

01-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

29-06-2016 om 10:00 uur

Het datapunt In het Datapunt van OIS komt alles samen: big data, onderzoek en innovatie. Het Datapunt is de plek voor de organisatie waar data gedeeld, gevonden en gebruikt kan worden. Het datapunt wordt ontwikkeld en beheerd door een scrum- devops team op basis van open source componenten. Datapunt bestaat uit een Portal (search, catalogus, maps, visualisaties), data-API's en onderliggende infrastructuur. 

De opdracht
OIS zoekt een ‘nieuwe generatie Frontend developer' die aantoonbare ervaring en kennis heeft van: test-driven development (Karma, Protractor), Angular, Grunt, continuous integration, ES6, Babel, Webpack, Javascript, CSS, HTML5 en een open source en open data attitude. De technology stack bestaat verder uit Django, Python, Postgress, Postgis, ElasticSearch, Mapserver (OGC), Docker en Openstack. OIS zoekt een teamplayer die houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen en durft te experimenteren. Kritisch naar eigen en andermans werk kijkt en bestand is tegen een flinke werkdruk. OIS zoekt een Frontend Developer die verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont, ook zelfstandig kan opereren en de taal van techniek gemakkelijk kan overbrengen in het Nederlands aan zowel techneuten als leken. 

De Frontend Developer zal in een multi-disciplinair Scrum team gaan werken aan de incrementele uitbreiding van het datapunt. De focus ligt op de 'frontend' ten aanzien van de gebruikersinterfaces, datasets, systeemkoppelingen en nog nader te definiëren overige projecten.

Functie-eisen

  • minimaal over een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Het werk- en denkniveau is gerealiseerd door relevante werkervaring en/of het behalen van een relevante hbo diploma (harde eis)

    • minimaal DRIE jaar recente ervaring als Frontend Developer (harde eis)

    • beschikt de aangeboden kandidaat over 'eigen apparatuur' en is hij/zij bereid om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht (Bring Your Own Device - BYOD)

    • ervaring opgedaan in soortgelijke functie en bereid een referentie te overleggen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten