Communicatieadviseur Dienstverlening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
615
Status
Gesloten
Referentie
IGB71687524

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

30-06-2016 om 14:00 uur

Profiel Opdracht
​De afdeling Dienstverlening zoekt een stevige senior communicatieadviseur die houdt van een dynamische werkplek, een strategisch denker die verstand heeft van goede uitvoering, iemand die zowel van interne als externe communicatie houdt en iemand die zelfstandig projecten kan draaien. De senior adviseur werkt samen met een collega-senior communicatieadviseur bij de afdeling Dienstverlening die de directie adviseert. Samen met deze senior en de rest van het team werk je samen aan de communicatieopgave voor de afdeling Dienstverlening. Het gaat hierbij extern om het communicatief ondersteunen van het dienstverleningsconcept van de organisatie. Intern ligt er vooral een opgave voor het brengen van meer samenhang tussen de medewerkers van dienstverlening, die verspreid door de stad werken. Voor deze zaken adviseer je waar nodig aan de directeur van de afdeling. Je stelt strategische plannen op en zorgt dat deze worden uitgewerkt in concrete acties en resultaten. Dit doe je samen met het team binnen de afdeling. Daarbij biedt je ondersteuning aan medior en junior communicatiecollega's bij projecten.

Functie-eisen

  • beschikt minimaal over aantoonbaar WO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald WO diploma (harde eis)

  • minimaal 3 jaar ervaring met interne en externe communicatie bij een overheidsinstelling. Deze ervaring is opgedaan in de afgelopen 5 jaar (harde eis)

  • minimaal 2 jaar ervaring met het adviseren van directie en/of bestuur in een grote organisatie. Deze ervaring is opgedaan in de afgelopen 5 jaar (harde eis)

  • in de afgelopen 7 jaar 4 jaar ervaring met het zelfstandig werken binnen de context van een communicatieteam

  • minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar opgedaan als communicatie adviseur met politieke sensitiviteit en inzicht in ambtelijk/bestuurlijk/politieke dynamiek

  • in de afgelopen 5 jaar tenminste 2 jaar gewerkt binnen een G4 gemeente

  • tenminste een jaar gewerkt bij de afdeling Dienstverlening of heeft samengewerkt met de afdeling Dienstverlening bij een grote organisatie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten