Sr. Communicatieadviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Sittard
Reacties
0
Bekeken
775
Status
Gesloten
Referentie
IGB71695721

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

11-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

01-07-2016 om 08:00 uur

Als Senior Communicatie adviseur adviseer je bij en ondersteun je in diverse projecten binnen de organisatie. De werkzaamheden zijn breed en variëren van het opstellen van communicatieplannen tot het schrijven van teksten en van advies aan bestuur en medewerkers tot analyse van onze (online) omgeving en het onderhouden van perscontacten. Je wordt gestimuleerd om ‘van buiten naar binnen’ te denken en omgevingsgericht werken en handelen in projecten in te bedden.

Functie-eisen

  • minimaal een afgeronde HBO diploma op het gebied van Communicatie (harde eis)

  • aantoonbaar in de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar werkervaring als Senior Communicatieadviseur binnen een overheidsorganisatie (harde eis)

  • aantoonbaar in de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar werkervaring met het adviseren van bestuursleden (harde eis)

  • aantoonbaar een afgeronde WO opleiding op het gebied van Communicatie

  • aantoonbaar werkervaring als Senior Communicatieadviseur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten