SCSM 2012 Specialist

Intermediair
Astorium werving & detachering
Geplaatst op
22-06-2016
Periode
Binnen een week
Budget
Open
Op locatie
Regio Leiden
Reacties
0
Bekeken
176
Status
Gesloten

Omschrijving

De functie

Voor een internationale organisatie in de Olie & Gas industrie zoeken we een specialist op het gebied van System Center Service Manager 2012. Dit is een een korte opdracht van een aantal dagen, met de mogelijkheid om vaker als specialist of troubleshooter teruggevraagd te worden. Het hoofdkantoor is in de regio van Leiden.

Als specialist SCSM 2012 ga jij de bestaande IT organisatie helpen met de verbeteringen in de SCSM die zij reeds hebben geïdentificeerd. De lijst met verbeterpunten is bekend en de vraag van onze opdrachtgever is: Als je de lijst met verbeterpunten bekijkt, hoeveel tijd denk je nodig te hebben om de aanpassingen gemaakt te hebben in de SCSM?

Heb je tijd en vind je het leuk een korte klus er bij te doen of kan je er tijd voor vrij maken, neem dan contact met ons op!

Taken en verantwoordelijkheden

  • in deze positie ben je verantwoordelijk voor het checken van de verbeterpuntenlijst vanuit SCSM

  • je beoordeelt of deze punten ook daadwerkelijk doorgevoerd kunnen worden

  • je draagt zorg voor het uitvoeren van de verbeterpuntenlijst

Functie eisen

  • aantoonbare ervaring als SCSM 2012 Specialist

  • direct of op zeer korte termijn beschikbaar

De organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie in de Olie & Gas industrie. Ze hebben verschillende locaties in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De IT-afdeling bestaat uit een supportdesk, netwerk engineers, een projectteam en systems engineers.

Het aanbod

Onze opdrachtgever biedt een tijdelijke functie voor ongeveer 24 uur voor de periode van een week. Het uurtarief is afhankelijk van je kennis en ervaring.

Interesse?

Wil je direct reageren? Klik dan op de plaats reactie-button. Vermeld dan bij je reactie een scherp uurtarief en stuur een kopie van je VAR mee (wij maken momenteel gebruik van de overgangsperiode). Reageren kan tot uiterlijk vrijdag 24 juni 2016 12.00 uur.

Let op: reacties van bureau's worden niet in behandeling genomen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten