Planoloog (team Beleid)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Steenwijk
Reacties
0
Bekeken
269
Status
Gesloten
Referentie
IGB71705956

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

18-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

01-07-2016 om 09:00 uur

Binnen het Team Beleid van de gemeente is er tijdelijk ruimte voor een ervaren planoloog ter versterking van het team.

De belangrijkste taken zijn

 • Vertalen van ruimtelijke opgaven /-oplossingen naar verbeeldingen van bestemmingsplannen;

 • Meedenken en vormgeven van ruimtelijk beleid;

 • Meedenken bij ruimtelijke opgaven voor bestemmingsplan Buitengebied;

 • Beoordelen van en advisering over ruimtelijke plannen (omgevingsvergunningen en bestemmingsplanherzieningen) voor projecten of principeverzoeken die worden voorgelegd aan het deskundigen overleg. Het gaat daarbij om de ruimtelijke toets. Past het plan binnen de geldende planologische kaders en welke randvoorwaarden moeten worden gesteld (o.a. ruimtelijke kwaliteit)? Het gaat hierbij (ook) om de complexere aanvragen;

 • Beoordelen van concept ruimtelijke onderbouwingen van deze aanvragen op juistheid en volledigheid. Is alle informatie aanwezig, welke onderzoeken zijn daarvoor nodig? Tevens moet de medewerker zelf dergelijke onderbouwingen kunnen opstellen of aanvullen;

 • Het intern en extern begeleiden en coördineren van de afhandeling van deze aanvragen. Dat houdt o.a. in dat georganiseerd wordt dat alle betrokken medewerkers hun inbreng leveren over een aanvraag  en dat (besluit)vormingsprocedures volgens planning worden doorlopen;

 • Advisering aan B&W over ruimtelijke plannen en de daarvoor te volgen procedures.

Functie-eisen

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding richting planologie en/ of stedenbouw (verplichte eis).

 • minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met ruimtelijke ontwerpen/inrichten van de ruimte en het meedenken in ruimtelijke (kwaliteits-) vraagstukken (verplichte eis).

 • minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met coördinatie van de afhandeling (verplichte eis).

 • minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen (harde eis).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten