Projectleider Vastgoedprojecten Rijkskantoren

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
373
Status
Gesloten
Referentie
IGB71706801

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

29-06-2016 om 17:00 uur

Je bent verantwoordelijk voor het projectmanagement gedurende de voorbereidings-, aanbestedings-, realisatiefase en/of herstel van gebreken na oplevering van 1 of meerdere vastgoedprojecten van de organisatie.

Als projectleider geef je leiding aan  multidisciplinair ingerichte teams van professionals (zowel interne collega’s als extern ingehuurde specialisten) en realiseer je samen met hen diverse projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding. Daarbij ligt het accent van de werkzaamheden niet op functionele aansturing, maar op de inhoudelijke coördinatie. Daarnaast maakt de voorbereiding, aanbesteding en realisatie deel uit van je takenpakket. Over de voortgang en de resultaten van de aan jouw portefeuille behorende projecten leg je periodiek verantwoording af aan de integraal projectverantwoordelijk functionaris van de organisatie. De integraal projectverantwoordelijk functionaris valt onder verantwoordelijkheid van het sectiehoofd.

​Je voert, in overleg met de integraal projectverantwoordelijke, zelfstandig overleg met de behoeftesteller/budgethouder, gebruikers, de gebouweigenaar en overige stakeholders. Tevens initieer en bewaak je de marktbenadering (aanbesteding). Je wordt hierbij ondersteund door collega’s van de afdeling Inkoop. Na realisatie van het project draag je het project over aan de beheersorganisatie. De projecten worden door heel Nederland uitgevoerd.

Functie-eisen

 • Beschikt minimaal over een afgeronde Bachelor of HBO-opleiding (harde eis)

 • Beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement voor een publieke opdrachtgever, waarbij aantoonbaar sprake is van de volgende aspecten (harde eis): - Utiliteitsbouw en inrichting van de buitenruimte van utiliteitsbouw;

 • Projectmanagement van een project dat ziet op het herstel van gebreken na oplevering;

 • Alle projectfasen van initiatieffase tot en met de oplevering van de realisatiefase van projecten in het kader van nieuwbouw, renovatie en/of instandhouding;

 • Kennis hebben van de Aanbestedingswet 2012 of het ARW 2012 en het toepassen daarvan in een aanbesteding;

 • Toepassen van risicomanagement.

 • Volledig beschikbaar voor de opdracht met ingang van 1 juli 2016 (harde eis)

 • Ervaring met projectmanagement dat ziet op het herstel van gebreken na oplevering. - De mate van technische complexiteit van het herstelproject. 

 • Ervaring met het verbinden van meer dan twee partijen met als doel een door alle partijen gedragen besluit. - Complexiteit van de externe omgeving, waarin bijvoorbeeld sprake is van een gebouweigenaar - behoeftesteller/budgethouder - lokaal gebruiker; 

 • Complexiteit van het samenspel tussen projectverantwoordelijke - inkoper - (technisch) adviseur(s) waarin de kandidaat als projectleider is opgetreden;

 • Omvang en complexiteit van de raakvlakken in het geval van meerdere opdrachtgevers en hun opdrachtnemers binnen één locatie.

 • Ervaring met het werken binnen een overheidsorganisatie. - Gevoel voor politiek/bestuurlijke aspecten;

 • Het bereiken van consensus binnen de ambtelijke organisatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten