Senior Communicatie Adviseur Dienstverlening

Intermediair
Talent123
Geplaatst op
22-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
461
Status
Gesloten
Referentie
2016 22 06 001

Afrondingstoelichting

Beste kandidaten,

Vriendelijk dank voor uw reactie en belangstelling.

Alle geselecteerde en niet geselecteerd kandidaten hebben we in zorgvuldigheid geïnformeerd omtrent de redenen.

Ik streef ernaar om iedereen in zorgvuldigheid te beoordelen en te informeren. Alle kandidaten krijgen beargumenteerd informatie over waarom hij/zij wel of niet is geselecteerd voor deze klus.

Indien u ideeën hebt hoe het gehele proces nog zorgvuldiger/beter kunnen laten verlopen dan horen wij dat ook heel graag via l.koopman@talent123.nl of via 06 55588788

Ik wil een ieder van jullie danken voor zijn of haar reactie en hoop u voor een volgende opdracht persoonlijk te kunnen treffen waarbij ik natuurlijk van harte hoop om ook voor de niet geselecteerde kandidaten meer te kunnen en mogen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Lianne Koopman
Talent123


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Deadline

Uw reactie graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk woensdag 29 juni, 15:00 uur.

Regio

Amsterdam

Domein

Dienstverlening

Periode

7 maanden, 33-36 uur

Optie tot verlenging

Ja, maximaal 6 maanden

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

01-01-2017

Referentienummer

2016 22 06 001

Formateisen

Word max 6 blz.

Referentie eisen

n.v.t.

Contact

Lianne Koopman

Wie bent u?
Bent u een stevige Senior Communicatieadviseur die houdt van een dynamische werkplek? Bent u een strategisch denker die verstand heeft van goede uitvoering en houdt u van zowel interne als externe communicatie, en kan u zelfstandig projecten draaien? Bent u stressbestendig, resultaatgericht en overtuigend? Dan past deze functie wellicht bij u.

Wat gaat u doen?
U werkt samen met een collega-senior communicatieadviseur bij de afdeling Dienstverlening die de directie adviseert. Samen met deze senior en de rest van het team werkt u samen aan de communicatieopgave voor de afdeling Dienstverlening. Het gaat hierbij extern om het communicatief
ondersteunen van het dienstverleningsconcept van de gemeente Amsterdam. Intern ligt er vooral een opgave voor het brengen van meer samenhang tussen de medewerkers van dienstverlening, die verspreid door de stad werken. Voor deze zaken adviseert u waar nodig aan de directeur van de afdeling.
U stelt strategische plannen op en zorgt dat deze worden uitgewerkt in concrete acties en resultaten. Dit doet u samen met het team binnen de afdeling. Daarbij biedt u ondersteuning aan medior en junior communicatiecollega's bij projecten.

Waar komt u terecht?
De afdeling Dienstverlening van de gemeente Amsterdam verzorgt jaarlijks 1,5 miljoen telefoongesprekken en 1,5 miljoen loketbezoeken. De afdeling Dienstverlening verzorgt diensten en producten aan burgers en ondernemers via vijf kanalen: loket, telefonie, online, social media en post. Momenteel zijn er vernieuwingen gaande met als doel betere service en kortere wachttijden.

Bij de afdeling Dienstverlening werken 800 mensen vanuit verschillende locaties: de zeven Stadsloketten, het call center en het kantoor op de Weesperstraat. De Weesperstraat is ook de werkplek van de afdeling communicatie.

Om deze opdracht goed te volbrengen zijn de volgende eisen gesteld

 • Minimaal aantoonbaar WO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald WO diploma;

 • Minimaal 3 jaar ervaring met interne en externe communicatie bij een overheidsinstelling. Deze ervaring is opgedaan in de afgelopen 5 jaar;

 • Minimaal 2 jaar ervaring met het adviseren van directie en/of bestuur in een grote organisatie. Deze ervaring is opgedaan in de afgelopen 5 jaar.

Naast deze eisen is er een aantal wensen

 • In de afgelopen 7 jaar 4 jaar ervaring met het zelfstandig werken binnen de context van een communicatieteam opgedaan;

 • Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar opgedaan als communicatie adviseur met politieke sensitiviteit en inzicht in ambtelijk/bestuurlijk/politieke dynamiek;

 • In de afgelopen 5 jaar tenminste 2 jaar gewerkt binnen een G4 gemeente;

 • Tenminste een jaar gewerkt bij de afdeling Dienstverlening of heeft samengewerkt met de afdeling Dienstverlening bij een grote organisatie.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kan je een reactie sturen aan Lianne Koopman, Recruitment Consultant.

Interesse? Reageer dan snel met een korte motivatie.
U krijgt altijd gemotiveerde reactie van ons.

Talent123 doet alleen zaken rechtstreeks met opdrachtgevers en streeft naar bestendige toekomstvaste relaties met opdrachtgevers en professionals.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  23-06-2016 11:36
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-06-2016 12:57
  Plaats
  Bunnik

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten