Adviseur Bedrijfsvoering (Financieel)

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
22-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
416
Status
Gesloten
Referentie
20119126

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere
T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119126 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur Bedrijfsvoering (Financieel)

GGD Amsterdam

De GGD Amsterdam is de grootste en oudste geneeskundige en gezondheidsdienst van Nederland en biedt een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van de openbare gezondheidszorg. De GGD werkt met ongeveer 1200 GGD professionals, voor de gemeenten Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Ouder-Amstel, Diemen en Aalsmeer. Bij deze gemeenten wonen in totaal ongeveer 900.000 inwoners.
De GGD Amsterdam organiseert de ziektepreventie, gezondheidsbevordering en interventies en wil gezondheidswinst boeken om bovenstaand doel te realiseren. De dienstverlening en samenwerking met de partners op dit vlak moeten aan de volgende eisen voldoen: zelfredzaamheid en aansluiting bij de beleving van individuele burgers, brede oriëntatie op factoren die gezondheid meebepalen, inzet op sociaaleconomische factoren, samenwerken en regisseren, gezondheid inwoners op de voet volgen en signalering, toeleiding en preventie van publieke gezondheid.
De GGD heeft een regionaal werkgebied. Er wordt nauw samengewerkt met alle clusters binnen de gemeente en stadsdelen. Buitengemeentelijk heeft de GGD diverse samenwerkingspartners waaronder GGZ-instellingen, scholen maatschappelijke dienstverlening, politie en justitie.

Profiel Afdeling

De afdeling Jeugdgezondheidszorg (JGZ)
De JGZ bestaat uit ca. 400 enthousiaste medewerkers in diverse disciplines zoals artsen, verpleegkundigen, logopedisten en heeft als doelstelling het bevorderen en beschermen van de gezondheidszorg in een multiculturele samenleving die de grootste stad (inclusief regio) van Nederland rijk is.
Per 2015 is de JGZ organisatie als gevolg van de transitie Jeugd gewijzigd. Binnen Amsterdam zijn er per 2015 27 Ouder- en Kindteams (OKT). Deze teams zijn ontstaan uit een samenwerkingsvorm van 24 organisaties.
Binnen GR Amstelland zijn er diverse JGZ locaties, deze zijn gelieerd aan de Sociale Teams van de diverse gemeenten in Amstelland. Elke JGZ locatie in Amsterdam en Amstelland is hét laagdrempelige en outreachende centrum rond opvoeden, opgroeien en preventieve gezondheidszorg voor alle ouders en jeugdigen. Vanuit het OKC in Amsterdam werken Ouder- en Kindteams. Jeugdgezondheidszorg is onderdeel van deze Ouder- en Kindteams.
De uitvoerende taken vinden plaats vanuit 35 over de gehele stad (inclusief regio) verspreide locaties.

Werkzaamheden

De senior adviseur bedrijfsbureau geeft zelfstandig uitvoering aan de beheersing en bewaking van de financiën van de afdeling Jeugdgezondheidszorg, waarbij projectcontrolling een onderdeel is.
Tevens draagt hij/zij zorg voor juiste en tijdige management informatie waarmee het management van JGZ van juiste stuurinformatie kan worden voorzien.
Verder is in deze functie ondergebracht de bewaking van de beschikbare budgetten van het cluster, signalering, analyse en rapportage over afwijkingen.
De senior adviseur bedrijfsbureau is projectleider voor bedrijfsvoeringsprojecten en draagt bij aan de ontwikkeling van de bedrijfsvoering in de Ouder- en Kindteams.
Daarbij heeft hij/zij een coördinerende rol binnen een onderdeel van het team bedrijfsbureau van Jeugdgezondheidszorg. De senior adviseur bedrijfsbureau valt hiërarchisch onder de manager bedrijfsvoering Jeugdgezondheidszorg.
De senior adviseur moet in staat zijn overzicht te behouden in hoofd- en bijzaken(helicopterview), om management gevraagd en ongevraagd van advies te voorzien en onder druk te presteren.

Functie eisen

 • U hebt een afgeronde financiële opleiding (HBO+/WO).

 • U hebt minimaal 6 jaar ervaring als controller in een complexe organisatie.

 • U hebt minimaal 3 keer een jaarrekening opgesteld, bij voorkeur conform BBV.

 • U hebt ervaring met het coördineren van een team

 • U hebt ervaring in het toepassen van relevante (financiële) applicaties en managementinformatiesystemen/BI-tools en is zeer gevorderd in Excel;

 • U beschikt over kennis van en ervaring met administratieve en bedrijfseconomische processen, interne controle en administratieve organisatie.

Competenties

 • analytisch,

 • initiatief,

 • resultaatgericht,

 • stressbestendig,

 • planmatig werken.

Functie Wensen

 • U hebt kennis van en ervaring met financieel systeem AFS.

 • U bent BBV gevorderd.

 • U was gedurende de laatste 2 jaar werkzaam als controller binnen een G 4 gemeente.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

direct

Duur

6 maanden

Optie op verlenging

6 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

maximaal € 82,50

Sluitingsdatum

28-06-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  22-06-2016 16:10
  Plaats
  Den Haag-Nootdorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-06-2016 12:33
  Plaats
  Zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten