PHP ontwikkelaar

Opdrachtgever
NCIM
Geplaatst op
22-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
565
Status
Gesloten
Referentie
Indus

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 159 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een PHP ontwikkelaar. Het profiel is als volgt:

Profiel Organisatie
De Geneeskundige en Gezondheidsdienst Amsterdam (GGD Amsterdam) biedt een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van de openbare gezondheidszorg in gemeente Amsterdam. De GGD Amsterdam bestaat uit negen afdelingen, waaronder Epidemiologie, Gezondheidsbevordering & Zorginnovatie, Jeugdgezondheidszorg, MGGZ en Infectieziekten.

Profiel Opdracht
Vanwege de ondersteuning van een groot project binnen het onderzoekinstituut Sarphati Amsterdam is er tijdelijk extra ontwikkel kracht nodig bij ITforCare. Afhankelijk van de wensen en de capaciteiten van de kandidaat wordt je ingezet op dit project of op andere bestaande werkzaamheden. Het ontwikkelen en/of beheren van door ITforCare gemaakt applicaties voor de GGD Amsterdam en keten partners Als applicatie ontwikkelaar bouw je nieuwe applicaties en nieuwe apps en ontwikkel je verder aan bestaande applicaties. Je gebruikt daarvoor de RAD-methode en je krijgt te maken met alle aspecten die komen kijken bij het maken van applicaties, zoals: informatie analyse, ontwerpen, bouwen, testen, documenteren en het instrueren van gebruikers.

Eisen Inhoud

 • De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO opleidingsniveau op het gebied van informatica en aangevuld met vervolg opleidingen op het gebied van applicatieontwikkeling. Dit moet duidelijk blijken uit het cv. Een kopie van het diploma kan toegevoegd worden in de map achter deze vraag.

 • De kandidaat heeft 2 tot 5 jaar ervaring als PHP-applicatieontwikkelaar met advisering in een werkomgeving met professionele gebruikers. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.

 • De kandidaat heeft kennis en ervaring met het analyseren van bedrijfsprocessen en het hiervoor ontwerpen van applicaties. U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het cv.

 • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met talen (PHP, JavaScript (jQuery), CSS(3), HTML(5), Python), Web 2.0technieken (SOAP, AJAX, XML, JSON) en databases (MS-SQL, MySQL, PostgreSQL). U dient deze ervaringen specifiek te beschrijven en aantoonbaar te maken in het CV.

 • Kandidaat is in het bezit van de volgende competenties

 • Analytisch vermogen

 • Creatief in het bedenken en ontwerpen van passende oplossingen

 • Pragmatische instelling

 • Klant- en servicegericht

 • Goede communicatieve vaardigheden.

Deze competenties worden tijdens het matchgesprek beoordeeld. De kandidaat moet in staat zijn om deze competenties tijdens het gesprek aan te kunnen tonen.

Eisen Procedure

 • De kandidaat is direct beschikbaar na datum gunning voor een periode van 5 maanden. Het aantal uren is 36 per week. Er is een optie tot verlenging mogelijk tegen dezelfde condities. De duur van een verlenging is maximaal 7 maanden.

Wensen

 • Heeft de aangeboden kandidaat affiniteit met web design en ontwerp en vanzelfsprekend eigen code goed documenteren? Dit is een pré. Indien de kandidaat aan deze wens kan voldoen, dan dient dit duidelijk te blijken uit het cv.

 • Heeft de aangeboden kandidaat ervaring met privacy gevoeligheid, (medische) cliëntgegevens en de mogelijke oplossingsrichtingen,Hashing en/of encryptie? Indien de kandidaat aan deze wens kan voldoen, dan dient dit duidelijk te blijken uit het cv.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten