PHP applicatieontwikkelaar

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
581
Status
Gesloten
Referentie
IGB71724541

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

11-07-2016

Einddatum

10-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-06-2016 om 17:00 uur

Vanwege de ondersteuning van een groot project binnen een onderzoekinstituut is er tijdelijk extra ontwikkel kracht nodig bij ITforCare. Afhankelijk van de wensen en de capaciteiten van de kandidaat wordt je ingezet op dit project of op andere bestaande werkzaamheden. Het ontwikkelen en/of beheren van door ITforCare gemaakt applicaties voor de GGD Amsterdam en keten partners Als applicatie ontwikkelaar bouw je nieuwe applicaties en nieuwe apps en ontwikkel je verder aan bestaande applicaties. Je gebruikt daarvoor de RAD-methode en je krijgt te maken met alle aspecten die komen kijken bij het maken van applicaties, zoals: informatie analyse, ontwerpen, bouwen, testen, documenteren en het instrueren van gebruikers

Functie-eisen

  • beschikt minimaal over aantoonbaar HBOopleidingsniveau op het gebied van informatica en aangevuld met vervolg opleidingen op het gebied van applicatieontwikkeling (harde eis)

  • 2 tot 5 jaar ervaring als PHP-applicatieontwikkelaar met advisering in een werkomgeving met professionele gebruikers (harde eis)

  • kennis en ervaring met het analyseren van bedrijfsprocessen en het hiervoor ontwerpen van applicaties (harde eis)

  • minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met talen (PHP, JavaScript (jQuery), CSS(3), HTML(5), Python), Web 2.0 technieken (SOAP, AJAX, XML, JSON) en databases (MS-SQL, MySQL, PostgreSQL) (harde eis)

  • affiniteit met web design en ontwerp en vanzelfsprekend eigen code goed documenteren

  • ervaring met privacy gevoeligheid, (medische) cliĆ«ntgegevens en de mogelijke oplossingsrichtingen, Hashing en/of encryptie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten