PHP Ontwikkelaar

Opdrachtgever
CC Group
Geplaatst op
23-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
52
Status
Gesloten
Referentie
CC03244

Omschrijving

Arbeidsvoorwaarden

Startdatum

zsm

Verwachte einddatum

na 5 maanden

Optie op verlenging

ja

Inzet

36 uur

Standplaats

Amsterdam

Aantal posities

1

Wat ga je doen?

Vanwege de ondersteuning van een groot project binnen het instituut is er tijdelijk extra ontwikkel kracht. Afhankelijk van de wensen en de capaciteiten van de kandidaat wordt je ingezet op dit project of op andere bestaande werkzaamheden. Als applicatie ontwikkelaar bouw je nieuwe applicaties en nieuwe apps en ontwikkel je verder aan bestaande applicaties. Je gebruikt daarvoor de RAD-methode en je krijgt te maken met alle aspecten die komen kijken bij het maken van applicaties, zoals: informatie analyse, ontwerpen, bouwen, testen, documenteren en het instrueren van gebruikers.

Wie zoeken wij?

De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBOopleidingsniveau op het gebied van informatica en aangevuld met vervolg opleidingen op het gebied van applicatieontwikkeling.
De kandidaat heeft 2 tot 5 jaar ervaring als PHP-applicatieontwikkelaar met advisering in een werkomgeving met professionele gebruikers.
De kandidaat heeft kennis en ervaring met het analyseren van bedrijfsprocessen en het hiervoor ontwerpen van applicaties.
De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met talen (PHP, JavaScript (jQuery), CSS(3), HTML(5), Python), Web 2.0 technieken (SOAP, AJAX, XML, JSON) en databases (MS-SQL,
MySQL, PostgreSQL).

Kandidaat is in het bezit van de volgende competenties

Analytisch vermogen
Creatief in het bedenken en ontwerpen van passende oplossingen
Pragmatische instelling
Klant- en servicegericht
Goede communicatieve vaardigheden.

Eisen Procedure

De kandidaat is direct beschikbaar na datum gunning voor een periode van 5 maanden. Het aantal uren is 36 per week.
U gaat akkoord met de Overeenkomst van opdracht met intermediair, of indien u ZZP’er bent, gaat u akkoord met de Overeenkomst van opdracht ZZP. Deze documenten vindt u bij het onderdeel ‘download documenten’.U gaat akkoord met de Eigen Verklaring in de map 'downloaden documenten' en voegt de Eigen Verklaring, geheel iondertekend MET EEN (DIGITALE) HANDTEKENING, toe aan de map achter deze vraag.

Het is de verantwoordelijkheid van de leverancier en de kandidaat om er voor te zorgen dat dezelfde kandidaat niet door twee partijen of meer wordt aangeboden. Indien dit toch gebeurt, dan is de keuze aan de kandidaat. U heeft bovenstaande gelezen, begrepen en gaat hiermee akkoord.

Wensen

Heeft de aangeboden kandidaat affiniteit met web design en ontwerp en vanzelfsprekend eigen code goed documenteren? Dit is een pré.
Indien de kandidaat aan deze wens kan voldoen, dan dient dit duidelijk te blijken uit het cv.
Heeft de aangeboden kandidaat ervaring met privacy gevoeligheid,
(medische) cliëntgegevens en de mogelijke oplossingsrichtingen,
Hashing en/of encryptie?
Indien de kandidaat aan deze wens kan voldoen, dan dient dit duidelijk te blijken uit het cv.

Wie zijn wij?

De CC in onze naam is afgeleid van het begrip ‘carbon copy’. Transparantie in de dienstverlening, een flexibele vertaling van uw vraag, persoonlijke interactie, een ‘one-stop-shop’ voor uw IT-oplossingen: wij zijn ambitieus in het bieden van kwaliteit.
Wij houden ons bezig met eigen projecten en detachering binnen de ICT.

Onze missie is om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren door geïntegreerde systemen te ontwikkelen, die direct inzetbaar zijn, voldoen aan de verwachtingen en lang mee gaan, zodat de klant een degelijke “return on InvestmenT” ervaart.

Sluitingsdatum vacature

Op deze vacature kun je reageren tot 1 juli 2016 om 14.00 uur.
CV stuur je door in Word-formaat in de taal van de aanvraag
Een motivatie stuur je geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegeaan op de aansluiting op de opdracht en functie-eisen
Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);
Tarief is een belangrijk onderdeel bij de beoordeling van de kandidaten, graag zo scherp mogelijk aanbieden.
N.B.

Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.
Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.
U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten