Medior Wabo casemanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
287
Status
Gesloten
Referentie
IGB71801716

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-06-2016 om 12:00 uur

Profiel Opdracht
Vanwege het toenemend aantal vergunningaanvragen en de verwachte bouwopgave heeft de afdeling Vergunningen in stadsdeel Nieuw-West behoefte aan een uitbreiding van het aantal personen dat de vergunningaanvragen behandeld. In de faciliterende rol van de overheid is de afdeling Vergunningen een partner die in mogelijkheden denkt. We maken het vergunningenproces snel en makkelijk. Wij richten ons op een vlotte, persoonlijke en eigentijdse vergunningverlening. De opgave en prioriteiten in het gebied zijn daarbij sturend. Wij zijn een afdeling waar iedereen graag mee samenwerkt en op kan bouwen. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Als Medior Wabo casemanager toets je aanvragen aan de relevante wet- en regelgeving. Je bent daarbij eindverantwoordelijke en eerste aanspreekpunt voor aanvragers en betrokken partijen. Je coördineert het proces en de interactie tussen de verschillende partijen die bij de aanvraag betrokken zijn. Je bent daarnaast eerste aanspreekpunt voor medewerkers van de front-office. Je kunt goed communiceren met klanten en collega's. Dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent leergierig en levert bijdragen aan andere vergunningen die door medewerkers Wabo-vergunningen worden afgehandeld. Wij zoeken twee Medior Wabo casemanagers voor 36 uur per week.

Werkzaamheden
Het behandelen van aanvragen om omgevingsvergunning van gemiddelde tot complexe aard (bouwen, afwijken bestemmingsplan et cetera).
Het behandelen van bezwaarzaken.

​Wij bieden een stimulerende, prettige en collegiale werkomgeving in een organisatie waarin we jouw unieke talent willen gebruiken om de beste resultaten te boeken. Omgekeerd werkt het ook: we gebruiken onze doelstellingen om jouw talent echt tot bloei te brengen

Functie-eisen

  • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma (harde eis)

  • een afgeronde opleiding in de richting bouwkunde of ruimtelijke ordening / planologie (harde eis)

  • kennis van en ervaring met het vertalen van ruimtelijke-procedures naar het Wabo proces (harde eis)

  • in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan als Wabo-casemanager (harde eis)

  • kennis van en ervaring met het in Amsterdam gehanteerde optimale Wabo werkproces

  • kennis van en ervaring met het vergunningenpakket Squit XO

  • een afgeronde opleiding ABW1

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten