Adviseur Informatiepunt WVL

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rijswijk
Reacties
5
Bekeken
705
Status
Gesloten
Referentie
IGB71804826

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

01-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

29-06-2016 om 17:00 uur

Als senior adviseur bij het Informatiepunt WVL (Water, Verkeer en Leefomgeving) geef je vorm aan de transitie van het huidige Informatiepunt WVL richting het nieuwe Informatiepunt Omgevingsrecht (IP OR). Het IP OR wordt op 1 oktober 2016 geopend en tot 2019 verder uitgebouwd. 

Je neemt deel aan het project dat opdracht heeft het IP OR te realiseren. Je voornaamste rol binnen deze projectgroep is het inrichtingsvraagstuk hoe het IP OR ingeregeld kan worden binnen de bestaande organisatie van WVL. Delen van het huidige informatiepunt gaan op in het IP OR, maar er zijn ook taken die niet binnen de scope van het IP OR vallen. Het totaal aan IP OR-taken en overige taken moet slim ingeregeld worden. Je werkt samen met de projectleider IP OR aan de realisatie van het nieuwe informatiepunt. 

Als senior adviseur heb je daarnaast als taak om de medewerkers van de Frontoffice voor te bereiden op hun nieuwe taak binnen het IP OR. Het IP OR vraagt namelijk om een andere manier van samenwerken met elkaar en met de backoffices. De omgeving waarin dit gebeurt is erg dynamisch. En ondertussen moet de winkel gewoon open blijven! 
Je adviseert het afdelingshoofd over de te volgen koers voor de frontoffice en bent sparringpartner van de coördinator van de frontoffice. Samen met de coördinator vertaal je de strategische doelen naar de dagelijkse werkpraktijk. Dat vraagt dat je snel kunt schakelen tussen strategische en operationele zaken. 

De standplaats is Rijswijk of Utrecht.

Functie-eisen

 • minimaal functieniveau HBO - WO: in de richting van organisatiekunde of vergelijkbaar (harde eis)

 • minimaal 3 jaar ervaring met veranderingstrajecten en transitiemanagement (harde eis)

 • beschikt aantoonbaar over organisatie sensitiviteit (harde eis)

 • ervaring met teambuilding (harde eis)

 • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet (harde eis)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  23-06-2016 12:42
  Plaats
  Vianen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-06-2016 13:38
  Plaats
  Best

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-06-2016 14:01
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-06-2016 16:06
  Plaats
  Den haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-06-2016 00:36
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten