RO-consulent toerisme en recreatie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
288
Status
Gesloten
Referentie
IGB71805697

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-08-2016

Einddatum

31-07-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

05-07-2016 om 17:00 uur

Eén van de speerpunten van het beleid voor Toerisme en Recreatie van de organisatie is het stimuleren van de ontwikkeling van toeristische bedrijven. Belangrijk accent daarbij is het leveren van een actieve steun bij ruimtelijke procedures. Dit vraagt om een ondernemende en vroegtijdig meedenkende overheid.

Eén van de maatregelen hierbij is het aanstellen van een Ruimtelijk Ordening (RO-)consulent die het bedrijfsleven en de gemeenten kan ondersteunen bij RO-procedures. In de afgelopen twee jaar werd al met de inzet van een dergelijke consulent proef gedraaid op de Veluwe en het laatste jaar ook in het Rivierengebied. Gezien het positieve effect van deze inzet (vastgelopen initiatieven die weer vlot getrokken werden, waardering van betrokkenen  vanuit bedrijven en gemeenten) wil de provincie opnieuw een RO-consulent op de Veluwe en in het Rivierengebied aanstellen.

Verantwoordelijkheden

De RO-consulent is verantwoordelijk voor

 • het onderhouden van contacten met recreatie-ondernemers en gemeenten op de Veluwe en het Rivierengebied om hulpvragen te identificeren;

 • het begeleiden van ondernemers en gemeenten bij RO-procedures en het overbruggen van verschillen van inzicht;

 • het periodiek afleggen van verantwoording aan de opdrachtgever over ureninzet en bereikte resultaten.

Standplaats: Flexibele werkplek in de regio Veluwe of Rivierenland

Functie-eisen

 • beschikt aantoonbaar over minimaal een relevante afgeronde HBO opleiding (harde eis)

 • beschikt aantoonbaar over minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2006-2016) op het snijvlak van ruimtelijke ordening en recreatie, in de sector vrijetijdseconomie (harde eis)

 • aantoonbaar kennis van en minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2006-2016) met Ruimtelijke Ordening en Natuurwetgeving (harde eis)

 • beschikt over kennis van bedrijven in de recreatiesector en een relevant netwerk op de Veluwe of in het Rivierengebied onder betreffende bedrijven, gemeenten en intermediaire organisaties in de recreatiesector

 • aantoonbaar ervaring met bestemmingsplannen binnen de vrijetijdseconomie op de Veluwe of in het Rivierengebied

 • beschikt aantoonbaar over ervaring op het snijvlak van ruimtelijke ordening en recreatie, in de sector vrijetijdseconomie op de Veluwe of in het Rivierengebied

 • heeft tenminste 5 jaar aantoonbare ervaring op het gevraagde kennisgebied

 • heeft aantoonbaar kennis van en ervaring met Ruimtelijke Ordening en Natuurwetgeving op de Veluwe of in het Rivierengebied

 • heeft tenminste 5 jaar aantoonbare ervaring op het gevraagde kennisgebied

 • heeft aantoonbaar ervaring als projectleider in de vrijetijdseconomie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten