Adviseur Civiele Techniek

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
23-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Middelburg, Terneuzen, Goes
Reacties
0
Bekeken
621
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Omschrijving

Start

1 juli 2016

Einde

31 december 2017

Verlenging

ja max 3 x 1 jaar

Uren

36

Indienen

2 juli 2016

Detabem is op zoek naar een Adviseur Civiele Techniek voor in Zeeland (Middelburg, Terneuzen, Goes)

Beschrijving functie

Doel van de functie Het leveren van toepassings- en/of uitvoeringsgerichte kennis, methoden en technieken op een deelgebied Civiele Techniek betreffende de Natte Infrastructuur. Het betreft gestandaardiseerde werkzaamheden met gebruikmaking van bestaande methoden en technieken.
Achtergrond Binnen Zee en Delta is het prestatiecontract inzake het multidisciplinair (Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Civiele Techniek) vast en variabel onderhoud van Natte Infrastructuur (sluizen, bruggen, kanalen etc.). in uitvoering.
De medewerker zal gepositioneerd worden in het Technisch Team onder de verantwoordelijkheid van de Technisch Manager.
De Opdrachtgever zal in dit contract sterk leunen op het kwaliteitssysteem van de Opdrachtnemer onder het motto “High Quality --> Less Effort” en dit middels Systeem Gerichte Contract Beheersing (SCB) beheersen.
Scope IPM team: Het inkopen en beheersen van vast- en variabel onderhoud, incl. renovaties binnen de grenzen van het district Zee en Delta.
Typering van de functie
De werkzaamheden zullen in grote lijnen bestaan uit: Advisering op het vakgebied van Civiele Techniek Technische bijdrage aan contractvorming en uitvoering, aan het proces op- en afleverdossier en gegevensoverdracht ON en OG Aandragen risico’s betreffende het vakgebied (Technische) Bijdrage aan toetsen.

Afstemming met specialistische diensten en relevante belanghebbenden Leveren/beoordelen (technische deel) van kostenramingen Beoordeling ontwerp van activiteiten en verbeteringvesteringsvoorstellen en geeft advies aan contractmanagement en assetmanagement Bijdrage aan de beoordeling van de aanbiedingen Eisen opstellen n.a.v. (scope)wijzigingen Eisen/wensen vertalen naar (functionele) specificaties Het intern in onderling overleg bepalen van reguliere adviesvragen Het onderzoeken van en beschikbaar stellen van operationele kennis, methoden en technieken Het uitbrengen van uitvoerings- en/of toepassingsgerichte adviezen en het realiseren van (onderdelen van) adviesproducten (nota’s), publicaties en beleidsvoorstellen/-plannen Uitwerken/begeleiden benoemde/voorgeschreven activiteiten Beoordelen taken en services ON, inspecties en data informatiemanagement o.a. OMS/BMS Bijdrage aan integrale veiligheid, o.a. Safety Walks Bewaking wettelijke eisen/normen Verificatie, validatie, geleverde gegevens Advisering op het vakgebied van onderhoudsmanagement (o.a. FMECA/RCM/RAMS/LCC/SE) Kennis hebben van prestatiecontracten, de RWS organisatie en kennis van het areaal strekt tot de aanbeveling.

Functie-eisen

•HBO werk- en denkniveau;
•kennis van het vaktechnische taakgebied;
•kennis van bedrijfsmatige en bestuurlijke processen;
•is in staat in korte tijd kennis van en inzicht te verwerven in relevante in- en externe ontwikkelingen en de organisatie en werkwijze van de dienst en RWS;
•gevoel voor maatschappelijke en organisatorische verhoudingen;
•kennis van wet- en regelgeving en (beleids)kaders op het eigen vakgebied.

Competenties
Informatieanalyse, Innovatief handelen, Overtuigingskracht, Conceptuele flexibiliteit, Oplossingsgericht werken, Organiserend vermogen.

CV eisen.
Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit is in het Nederlands opgesteld en in Word bestand van maximaal 5 pagina's A4. De opdrachtgever zal het terzijde te leggen indien er overmatig veel taal- en/of spelfouten in het CV en/of referentie voorkomen.
In het CV dient ten aller tijden een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld. Past u deze vereisten niet toe op uw CV zal uw aanbieding terzijde worden gelegd.

Met vriendelijke groet,
Detabem u krijgt van ons altijd een reactie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten