Register Accountant buitenland - Aruba

Opdrachtgever
B-street Groep
Geplaatst op
24-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Aruba
Reacties
2
Bekeken
558
Status
Gesloten
Referentie
Register Accountant

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Plaats

Aruba

Verwachte startdatum

in overleg

Interesse: Stuur dan je CV in wordformaat (Engels en Nederlands), motivatie en tariefindicatie

Voor een van haar partners is B-street is op zoek naar een Register Accountants (RA), bij voorkeur voor een vast dienstverband, in een internationale setting.

De organisatie

In een internationaal uitdagende omgeving ben je in staat om als Accountant zeer zelfstandig te werken. Je komt zeker niet in een gespreid bedje terecht maar wordt iedere dag uitgedaagd om op de best mogelijke wijze je klanten te ondersteunen. Deze klanten zullen behoorlijk divers zijn, van de financiële sector, Horeca, toerisme, tot (semi) overheids-instellingen.

De functie

Je bent niet alleen een gedegen accountant, maar je bent ook hands-on, multifunctioneel en in staat om veel ballen in de lucht te houden. Je bent ook in meerdere opzichten pragmatisch, als het niet kan zoals het moet, moet het zoals het kan, uiteraard altijd in lijn met wet- en regelgeving. Je kennis van de Engelse taal is uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. In 80 procent van de gevallen rapporteer je ook in het Engels. Je maakt je de verschillende auditscycli binnen je klanten snel eigen en zorgt er voor dat dit steeds eenvoudiger gaat lopen.

Je bent wel voldoende hands-on om dit zelf te bewaken en te organiseren, zelfstandig of met je team. Het is echter niet zo dat er een batterij ondersteunende troepen met assistentes en secretaresses voor je beschikbaar is.

Omdat je te maken krijgt met zowel klanten als collega’s van diverse pluimages en je ook nog te maken krijgt verschillende culturen en verschillende niveaus binnen je klanten, beschik je over de nodige stijlflexibiliteit. Deze stijlflexibiliteit is ook nodig omdat je soms te maken hebt met internationaal opererende multinationals en soms met organisaties die zich kenmerken door kleinschaligheid in veel opzichten.

Indien je openstaat voor een internationaal avontuur en je bereid bent om je voor minimaal een aantal jaar te committeren, dan ontvangen wij graag je CV en je motivatie, in zowel het Engels als in het Nederlands.

De functie-eisen

Bijzonderheden

Internationaal, vaste baan! B-street concentreert zich in haar selectie primair op de persoonlijkheids-eigenschappen. De vakinhoudelijke onderdelen zullen in een volgende fase aan de order komen. Kennismakingen kunnen in eerste instantie plaatsvinden via videoconferencing. Indien u contact opneemt met een van onze recruiters kunnen wij exact laten weten wie onze partner is en waar u komt te werken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  24-06-2016 13:24
  Plaats
  Abcoude

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-06-2016 11:20
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten