Sr. Adviseur Financiën

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
477
Status
Gesloten
Referentie
IGB71937711

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

05-07-2016

Einddatum

31-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-06-2016 om 12:00 uur

Profiel Opdracht

Werkzaamheden

De senior adviseur bedrijfsbureau geeft zelfstandig uitvoering aan de beheersing en bewaking van de financiën van de afdeling Jeugdgezondheidszorg, waarbij projectcontrolling een onderdeel is. Tevens draagt hij/zij zorg voor juiste en tijdige management informatie waarmee het management van JGZ van juiste stuurinformatie kan worden voorzien.

Verder is in deze functie ondergebracht de bewaking van de beschikbare budgetten van het cluster, signalering, analyse en rapportage over afwijkingen. De senior adviseur bedrijfsbureau is projectleider voor bedrijfsvoeringsprojecten en draagt bij aan de ontwikkeling van de bedrijfsvoering in de Ouder- en Kindteams. Daarbij heeft hij/zij een coördinerende rol binnen een onderdeel van het team bedrijfsbureau van Jeugdgezondheidszorg. De senior adviseur bedrijfsbureau valt hiërarchisch onder de manager bedrijfsvoering Jeugdgezondheidszorg. De senior adviseur moet in staat zijn overzicht te behouden in hoofd- en bijzaken(helicopterview), om management gevraagd en ongevraagd van advies te voorzien en onder druk te presteren.

Functie-eisen

 • een afgeronde financiële opleiding (HBO+/WO) (harde eis)

  • minimaal 6 jaar ervaring als controller in een complexe organisatie (harde eis)

  • minimaal 3 keer een jaarrekening opgesteld, bij voorkeur conform BBV (harde eis)

  • ervaring met het coördineren van een team (harde eis)

  • ervaring in het toepassen van relevante (financiële) applicaties en managementinformatiesystemen/BI-tools (harde eis)

  • zeer gevorderd in Excel (harde eis)

  • beschikt over kennis van en ervaring met administratieve en bedrijfseconomische processen, interne controle en administratieve organisatie (harde eis)

  • kennis van en ervaring met financieel systeem AFS

  • BBV gevorderd

  • gedurende de laatste 2 jaar werkzaam als controller binnen een G 4 gemeente

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  27-06-2016 23:54
  Plaats
  Alkmaar

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten