Adviseur Omgeving

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
289
Status
Gesloten
Referentie
IGB71951697

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

10-07-2016

Einddatum

31-12-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

29

Sluitingsdatum

01-07-2016 om 17:00 uur

Als adviseur omgeving lever je een belangrijke bijdrage aan de inrichting en het onderhoud van de Nederlandse infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor uitvoering, ondersteuning, analyses en advisering op het gebied van omgevingsmanagement.

Je bent intermediair tussen de organisatie en de omgeving in één of meer projecten. Je zorgt, vanuit het perspectief van netwerkbelang, voor de inhoudelijke verbinding met stakeholders. Binnen diverse ontwikkelingen zorg je voor de inhoudelijke ondersteuning voor tactisch omgevingsmanagement. Je geeft bijvoorbeeld informatie en levert de benodigde overzichten aan. Ook maak je inhoudelijke analyses van plannen en wensen van interne en externe stakeholders en bezie je de effecten. Op basis hiervan geef je passende adviezen. Je monitort effecten van extern optreden vanuit je eigen organisatieonderdeel en/of werkproces en adviseert over bijstellingen. Je verzorgt de communicatie: je geeft bijvoorbeeld antwoord op publieksvragen en je informeert omwonenden en andere belanghebbenden. Hierover stem je af met betrokkenen, zoals de communicatieafdeling. 

Je signaleert (externe) ontwikkelingen die de uitvoering van projecten kunnen beïnvloeden en analyseert deze. Je pakt dus echt je adviesrol. De geformuleerde projectresultaten houd je continu in het vizier. Ook draag je bij aan het inkoopproces vanuit omgevingsmanagement, waaronder de inkoop op projectcommunicatie.

Je hebt inzicht in relevante interne en externe omgeving en ketens op operationeel niveau. Je bouwt en onderhoudt een netwerk op operationeel niveau met diverse externe partijen in relatie tot jouw projecten, zoals gemeenten, belangenorganisaties en particulieren. Je creëert hiermee effectieve samenwerkingsrelaties. Je kunt de omgeving gewenst beïnvloeden en draagt het gezicht en het imago van de organisatie uit. Binnen het team deel je als inhoudelijk expert je kennis. Je communiceert tijdig naar betrokken spelers over relevante ontwikkelingen en resultaten van monitoring en inventarisaties.

 

Functie-eisen

 • Minimaal functieniveau: Medior (harde eis)

  • Minimaal 3 jaar ervaring met relevante werkprocessen in relatie tot eigen werk (harde eis)

  • Ervaring met projectmatig werken (harde eis)

  • Aantoonbare ervaring met advisering op het gebied van GWW sector (Grond, Weg en Waterbouw) in de afgelopen jaren (harde eis)

  • Beschikt over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet (harde eis)

  • Minimaal 1-3 jaar ervaring met uitvoerende en ondersteunende werkzaamheden op een (deel)proces op het gebied van omgevingsmanagement (harde eis)

  • In het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA)

  • In het bezit van een VCA-certificaat 'Basisveiligheid VCA' (B-VCA)

  • Aantoonbare kennis van omgeving en/of ketens, relevante spelers en hun rol en positie

  • Aantoonbare kennis van de werkwijze aanleg en onderhoud in relatie tot je eigen werk

  • Inzicht en kennis van infrastructuur in relatie tot je eigen werkpakket

  • Inzicht in en kennis van aangrenzende werkprocessen en organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten