Communicatieadviseur (infrastructurele projecten)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Roosendaal
Reacties
0
Bekeken
633
Status
Gesloten
Referentie
IGB71979505

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

28-06-2016 om 14:00 uur

De gemeente investeert de komende jaren flink in infrastructurele projecten. Naast regulier onderhoud aan wegen en fietspaden, staan er ook grote projecten op de rol, zoals de aanleg van de nieuwe Centrumring en de infrastructuur in de nieuwe wijk Stadsoevers. Dat brengt een forse communicatieopgave met zich mee. Daarom zoekt de gemeente een communicatieadviseur die deze opgave op zich wil nemen.  

Wat moet je doen?
Om de communicatie rondom werkzaamheden in de openbare ruimte naar een hoger niveau te tillen, hebben we in de gemeente een nieuw communicatiekader ontwikkeld. Daarin maken we onderscheid tussen verschillende hinderklasses voor projecten, met per hinderklasse een bijpassende communicatieaanpak. Het is jouw taak het communicatiekader toe te passen op concrete projecten en het kader verder uit te werken op basis van de kennis en ervaring die jij en je collega’s opdoen. Doel is de mate van (ervaren) hinder voor inwoners en ondernemers van de gemeente te minimaliseren. Daarnaast is het je taak een algemene campagne op te zetten rondom de aanpak van het grijs, met als doel draagvlak te krijgen en te behouden voor infrastructurele ingrepen. Tot slot willen we graag dat je je civiel-technische collega’s iets leert. Ze hoeven op termijn geen communicatie-experts te worden, maar waar mogelijk willen we dat communicatie onderdeel wordt van de reguliere werk- en denkprocessen van projectmanagers en –uitvoerders. 

Met wie werk je?
In deze functie heb je te maken met verschillende teams. Ten eerste met team beheer en team ruimtelijke ontwikkeling, die opdracht geven om bepaalde projecten uit te laten voeren. In de dagelijkse praktijk werk je vooral samen met het ingenieursbureau, de afdeling die de projecten uitvoert, en met de afdeling communicatie. Bij de uitvoering van je werkzaamheden schakel je vooral met uitvoerders, projectmanagers en de woordvoerder/communicatieadviseur van de verantwoordelijk wethouder. 

Wie zoeken we?
We zoeken iemand met een communicatieachtergrond, die affiniteit heeft met communicatie over infrastructurele werken en civiele techniek. Iemand die van aanpakken weet – 80% van het werk bestaat uit doen - maar ook het vermogen heeft om het nieuwe kader aan te scherpen en nieuwe communicatieoplossingen te bedenken en te implementeren. Omdat je nauw samenwerkt met onze beheerders, projectmanagers en civiel-technische ingenieurs, is het handig als je hun ‘taal’ verstaat. Ervaring met projecten in deze tak van sport is een grote pre. Verder ben je in staat om eigenstandig aan de slag te gaan, maar weet je op de goede momenten met je civiel-technische en/of communicatiecollega’s te schakelen. 

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO communicatie opleiding.

    • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring voor een vergelijkbare opdracht.

    • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring voor een gemeente

    • Minimaal 3 jaar ervaring als communicatieadviseur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten