Frontend & Javascript developer

Intermediair
Eliantie BV, ICT detachering & recruitment
Geplaatst op
24-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
regio Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
771
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste freelancer/relatie,

Hartelijk dank voor de reactie op deze opdracht. Inmiddels hebben wij een selectie gemaakt van de best passende kandidaten, die hierover persoonlijk bericht hebben ontvangen. De overige kandidaten nemen wij graag op in onze database voor eventuele toekomstige mogelijkheden en wensen wij voor nu veel succes met het vinden van een passende opdracht.

Met vriendelijke groet,
Team Eliantie


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant zoeken wij een Frontend developer. Deze Frontend Developer bouwt mee aan centrale inlogfunctionaliteiten voor alle websites van de opdrachtgever, een full media concern. Het betreft een project van 2 a 3 maanden (wellicht uitloop). Minimaal 32 uur per week, voorkeur 40 uur per week. Qua specifieke taakomschrijving kun je denken aan het maken en uitrollen van deze centrale inlogs en het beschikbaar maken van centrale payments en self service, zoals abonnement- en nieuwsbriefbeheer.

Javascript ontwikkelen is een absolute must. Graag aangeven wat het niveau van React.js en Angular is. Verder is Python is een pré. Django template engine ook.

Qua softskills zijn communicatieve vaardigheden en goed kunnen samenwerken de belangrijkste vereisten. De Front-end Developer werkt samen in een team met de scrummaster, back end developer, product owner en een deployment manager. Deze persoon moet het dus gewend zijn om in een Scrum proces mee te draaien. Een goede beheersing van het Engels in woord en geschrift is een vereiste.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  24-06-2016 20:04
  Plaats
  Nieuwegein

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-06-2016 09:01
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-06-2016 12:25
  Plaats
  Veghel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten