Projectmanager Grond-, Weg- en Waterbouw

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
246
Status
Gesloten
Referentie
IGB71981033

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

29-06-2016 om 12:00 uur

Profiel Opdracht
Het werkpakket van de senior projectmanager richt zich op infrastructurele werkzaamheden: Herinrichting van de openbare ruimte en vernieuwing van bruggen en walmuren. Technische kennis (op het gebied van Grond- Weg- en Waterbouw) is vereist, evenals het vermogen om deze projecten in samenspraak met (organisaties van) bewoners, ondernemers en bezoekers voor te bereiden en uit te voeren. Dit luistert nauw: in de binnenstad van Amsterdam is de openbare ruimte van iedereen en zijn de belangen groot. Belangrijke strategische keuzes gaan bijvoorbeeld over: Inspraak en communicatie met de buurt, omgang met bomen en met parkeren, de aanbestedingsstrategie, het BLVC-plan tijdens de uitvoering. 

Functie-eisen

 • WO/HBO werk en denkniveau en aantoonbare ervaring met ruimtelijke en civiele grond, weg en waterbouw projecten (harde eis)

  • minimaal 10 jaar ervaring als projectmanager Grond- Weg- en Waterbouw (GWW) in een eindverantwoordelijke rol (harde eis)

  • aantoonbare ervaring met projectmanagement van GWW-projecten in een historisch binnenstedelijke omgeving met nadruk op (harde eis): - strategische omgang met botsende belangen van belanghebbenden;

   • onderhouden van contacten met bewoners, ondernemers en bestuurders;

   • minimaliseren van omgevingshinder (BLVC-kader);

   • risicobeheersing schade aan belendingen;

   • minimale inwerktijd

    

 • in staat zijn om meerdere projecten (4) tegelijk te kunnen draaien (harde eis)

  • ervaring met digitale manieren van burgerparticipatie en/of burgerraadpleging

  • werkervaring opgedaan met de uitvoering van projecten binnen een G4- gemeente

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten