Marketing regisseur

Opdrachtgever
IBCL Recruitment
Geplaatst op
26-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
4
Bekeken
799
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

We willen iedereen bedanken voor zijn of haar reactie en de kandidaat waarmee we verder meegaan is door ons persoonlijk op de hoogte gebracht. We wensen iedereen veel succes met het vinden van een passende opdracht.

met vriendelijke groet,

IBCL Recruitment.


Omschrijving

Voor een van onze partners zijn we op zoek naar een online marketing regisseur

Duur 3 maanden
Locatie Apeldoorn
Tarief 60 euro per uur ex btw
Uren per week 36
Start medio 18 juli 2016

Het verzoek om voor maandag 27 juni 2016 voor 13.00 uur te reageren inclusief motivatie en CV. Kandidaten (alleen Freelancers kunnen reageren) die niet voldoen aan de gevraagde eisen, het verzoek om dan ook niet te reageren. Alleen reacties via freelance worden in behandeling genomen.
Aangeboden kandidaat levert een motivatie aan waarin beschreven is waarom hij/zij denkt in aanmerking te komen voor deze functie uitgaande van het gewenste profiel. Mogelijk zal er een pre intake plaatsvinden voordat de kandidaat wordt aangeboden.

Bij voldoende kandidaten kan de aanvraag eerder worden gesloten.

IBCL Recruitment.

De functie

Je verplaatst je gemakkelijk in de klant en zijn/haar online en mobiele behoefte en belang. Met daarbij oog voor de interactie tussen de (online en offline) andere kanalen. Jij zorgt samen met interne en externe collega’s dat de campagnes via digitale kanalen optimaal ingezet worden en succesvol zijn.

 • Je bedenkt en ontwikkelt slimme online marketingconcepten en maakt gebruik van de complete online promotiemix, afgestemd op de doelgroep.

 • Je ontwikkelt een strategie én tactiek om nieuwe (verzekerings)oplossingen in de markt te zetten en de online zichtbaarheid van Centraal Beheer rondom bepaalde thema’s te vergroten.

 • Je schakelt met interne partners om onze Oplossingen en nieuwe proposities een passende plek te geven binnen onze eigen website. Je houdt daarbij rekening met de customer journey en zaken als goede vindbaarheid (on-site en SEO).

 • Je bent als online marketing regisseur verantwoordelijk voor het online media budget, uitvoering en optimalisatie van de online promotiemix.

De afdeling Marketing Retail van Centraal Beheer is verantwoordelijk voor beleid, uitvoering en commerciële resultaten van de marketingstrategie voor Centraal Beheer. Met daarin de onderdelen Marketing Intelligence, Digital & Marketingcommunicatie, Marktmanagement & Propositieontwikkeling, Marketing Operations, Mobiel, Hypotheken en financiële diensten. Als afdeling zijn we volop in beweging om ons marktaandeel en klanttevredenheid te blijven vergroten. Vanuit jouw rol als Online Marketing regisseur maak je deel uit van het team Digital & Marktcommunicatie en ben je werkzaam binnen het Oplossingen team. Het Oplossingen team is verantwoordelijk voor het live zetten van de nieuwe proposities op de thema’s deeleconomie, mobiliteit, smart wonen en jongeren. We willen snel vernieuwen met ‘voorkant’ oplossingen die zo min mogelijk technische aanpassingen vereisen.

Het profiel

Als online marketeer heb je

 • Minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een commerciële online omgeving (harde eis)

 • Een pro-actieve houding en ‘hands-on’ mentaliteit

 • Ruime ervaring met de nieuwe wereld waarin internet een gegeven is, commercieel denken is daarbij een must

 • Kennis van en ruime ervaring met de mogelijkheden van het internet/online, de online promotiemix en mobiele toepassingen

 • Je denkt vanuit de klant en weet precies waar deze behoefte aan heeft. Tevens ben je insider in de wereld van online, mobile, social en de toepassingen ervan.

Je bent een pionier en doorziet de mogelijkheden van nieuwe media. Je hebt een commerciële insteek en bent resultaatgericht. Je hebt al mooie successen behaald en je wilt je graag verder ontwikkelen in online klantbediening bij een grote organisatie.

Wij zijn op zoek naar een online marketeer met een ondernemersmentaliteit. Iemand die vanaf de basis kan helpen meebouwen in dit nieuwe team, die kan helpen om nieuwe verzekeringsoplossingen online te vertalen en op de kaart kan zetten, iemand die kan verbinden en zich goed kan verplaatsen in onze klanten. Kortom, je bent een sparringpartner op en top, kan zowel op strategisch als operationeel niveau leveren, bent pro-actief en een aanspreekpunt voor je collega’s. Delivery staat bij jou zeer hoog in het vaandel.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  26-06-2016 21:07
  Plaats
  WIERDEN

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-06-2016 22:09
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-06-2016 09:41
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-06-2016 10:43
  Plaats
  Overberg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten