Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
436
Status
Gesloten
Referentie
IGB72209476

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-09-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

06-07-2016 om 17:00 uur

Opdrachtomschrijving
Het team waterkeringenbeheer is verantwoordelijk voor het beheer van alle kerndata van de waterkeringen. Deze data worden gebruikt in veel werkprocessen, zoals de inspecties maar ook tijdens hoogwatersituaties en bij vergunningverlening.

Ten behoeve van de dijkversterking wordt de komende jaren versneld circa 70 km. dijken verbeterd. Ook vanuit externe projecten zoals de gebiedsontwikkeling Ooyen-Wanssum wordt voor circa 20 km. dijken aangelegd of verbeterd.

De opgaven resulteren in een sterke toename van uitwisseling van data-sets, tussen team waterkeringenbeheer en projecten dijkversterking, maar ook naar marktpartijen die in opdracht van de organisatie, dijken ontwerpen en/of  aanleggen.
  

De opdracht bestaat uit

 • Het organiseren van een efficiënte datastructuur die aansluit op het informatiemodel dat wordt toegepast vanuit de dijkversterking.

  • Het vormgeven van dataprotocollen en procesbeschrijvingen voor uitwisseling van waterkeringsdata naar dijkversterking en marktpartijen.

  • Het opzetten van kwaliteitsborging zodat inkomende en uitgaande data-sets optimaal toepasbaar zijn binnen de fasen van dijkversterking.

  • Het adviseren over deelproducten die vanuit dijkversterking in de markt worden uitgevraagd.

  • Het maken van de verbindingen tussen de werkprocessen en de concern-aanpak via zaakgericht werken.

Functie-eisen

 • afgeronde WO opleiding (harde eis)

  • minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het opzetten van datastructuren (harde eis)

  • in de afgelopen 5 jaar werkervaring opgedaan met het opzetten en onderhouden van kwaliteitsborging van datasets (harde eis)

  • minimaal 2 jaar in de afgelopen 5 jaar ervaring met het managen van waterkeringsdata

  • minimaal 1 jaar in de afgelopen 5 jaar werkervaring met het datamodel DAMO-waterkeringen

  • minimaal 1 jaar in de afgelopen 5 jaar werkervaring met het uitwisselen van data bij dijkversterkingsprojecten

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten