Projectleider Terreintechniek

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
177
Status
Gesloten
Referentie
IGB72211047

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

05-07-2016

Einddatum

31-03-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

30-06-2016 om 17:00 uur

Opdrachtomschrijving
Je bent integraal verantwoordelijk voor het projectmanagement gedurende de voorbereidings-, aanbestedings- of realisatiefase van 1 of meerdere vastgoedprojecten van de organisatie

Als projectleider terreintechniek binnen het Expertisecentrum Techniek verzorg je alle facetten van het projectmanagement. Je bent hierbij de spin in het web. Je faciliteert, coördineert en bewaakt de processen om gezamenlijk met je teamleden tot een succesvol resultaat te komen. Je werkt met verschillende teams, die je zelf per project en in nauw overleg met de betreffende resourcemanagers samenstelt. Bij deze rol komt geen functionele aansturing van projectteamleden kijken; dit behoort tot de verantwoordelijkheid van de lijnmanager. 

Je realiseert terreintechnische projecten in het kader van nieuwbouw, instandhouding en/of cyclisch terreintechnisch onderhoud. Daarnaast maakt de voorbereiding, aanbesteding en de uitvoering van meerjarige terreintechnische servicecontracten deel uit van je takenpakket. 

Het betreft de realisatie van projecten in de buitenruimte in de breedste zin van het woord: Aanleg en onderhoud van verhardingen (wegen, parkeervoorzieningen, fiets- en voetpaden), ondergrondse infrastructuur (riolering, drainage, kabels & leidingen), waterbouw (steigers, kades, dijken, bruggen, stuwen), landschapsontwikkeling, groenbeheer en natuurbehoud en –herstel, onderhoud oefenterreinen, gladheidsbestrijding, etc.

Je voert zelfstandig overleg met opdrachtgevers, gebruikers en overige stakeholders. Tevens initieer en bewaak je de noodzakelijke marktbenadering (aanbesteding). Je wordt hierbij ondersteund door collega’s van de afdeling Inkoop. Na realisatie van het project draag je het project over aan de beheersorganisatie. Over de voortgang en de resultaten van de aan jouw portefeuille behorende projecten leg je periodiek verantwoording af aan je teamleider en/of het afdelingshoofd. De projecten worden door heel Nederland uitgevoerd.

Functie-eisen

 • Beschikt over Hbo werk- en denkniveau.  

  • Beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding Civiele techniek. 

  • Heeft minimaal 7 jaar relevante ervaring als projectleider in zowel de voorbereidings- als de realisatiefase van vastgoedprojecten op het gebied van GWW en/of Cultuurtechniek.

  • Heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het uitvoeren van het projectmanagement van multidisciplinaire vastgoedprojecten welke in opdracht van of door tussenkomst van het ministerie van Defensie op Defensie-objecten worden gerealiseerd.

  • Heeft aantoonbare en up to date kennis van: - RAW-bestek systematiek

   • UAV / UAV-gc contractvormen en -voorwaarden

   • EMVI, gunnen op waarde

   • De aanbestedingswet.

 • Beschikt over  aanvullende opleidingen op het gebied van projectmanagement (IPMA/PRINCE2)

  • Beschikt aantoonbaar over basiskennis op het gebied van de regelgeving omtrent het detecteren/benaderen en ruimen van Niet Gesprongen Explosieven WOII, BRL WCSC -OCE (bijvoorbeeld basiscursus OCE). 

  • Heeft ervaring met het opstellen van projectplannen (Projectorientatie, scope, tijdplanning, organisatie,  financieel- en risicomanagement).

  • Is resultaatgericht en anticipeert daarbij op veranderingen in het project en past indien nodig zijn/haar aansturing of werkwijze daar op aan.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten