VMWare specialist

Intermediair
Felton b.v.
Geplaatst op
28-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
55
Op locatie
Utrecht
Reacties
3
Bekeken
720
Status
Gesloten
Referentie
20162706 VMWare & Datacenter

TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 30 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • KPN Consulting 241 opdrachten

Omschrijving

Voor ėėn van onze opdrachtgevers in de regio Midden Nederland zijn wij op zoek naar een VMWare specialist met ervaring in datacenters.

Profiel
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring met het werken in een datacenter omgeving en specifiek VMWare. Met reizen heb je geen probleem: onze klant heeft namelijk werkmaatschappijen verspreid over heel Nederland. Je zult reizen vanuit je standplaats Utrecht naar de andere locaties wanneer nodig. Het oplossen van incidenten voor deze werkmaatschappijen behoort tot je werkzaamheden. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Gevraagd
Ruime kennis en ervaring met inrichting, beheer en optimalisatie van grote VMWare omgevingen in een datacenter. Je hebt kennis van Virtual connect, Fiber channel, Vshield, Powershell, Veeam. Verder heb je ruime kennis en ervaring met inrichting, beheer en optimalisatie van Windows Server 2008R2/2012 omgevingen, inclusief cloudcomputing (Azure). Naast je ervaring van het werken in een datacenter heb je kennis van VMWare blade- centers (Enclosures), ben je goed in monitoring, configureren en trouble shooten op performance gerelateerde kwesties. Kennis van VMWare 5 of een latere versie is belangrijk en heb je ervaring met ITIL procesmatig werken (incident-, problem-, en change management) en met ITSM ondersteunende tooling. Het is een pré als je ervaring hebt met het koppelen van VMWare/Windows server omgevingen met storage systemen. Dit geldt ook voor ervaring met een datacenter met daarin LAN core switches van Cisco. Ervaring met SQL hosting op een virtuele omgeving is ook een pré.

Graag zie ik je CV + motivatie tegemoet!

Profielen van aangeboden kandidaten worden uiteraard geselecteerd op basis van kwaliteit, maar er wordt ook scherp op de prijs gelet. Wij kijken alleen naar directe kandidaten; acquisitie van tussenpersonen, bureaus of professionele aanbieders wordt niet op prijs gesteld.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  28-06-2016 10:26
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-06-2016 23:31
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-07-2016 10:15
  Plaats
  Arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten