Senior projectmanager GWW

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
27-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
695
Status
Gesloten
Referentie
IGB72242875

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een senior projectleider met ervaring met projectmanagement van GWW-projecten in een historisch binnenstedelijke omgeving.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

U bent werkzaam voor het cluster Ruimte en Economie. Het cluster werkt via stadsbrede samenwerking, met aandacht voor alle ‘schaalniveaus’, van portiek tot de gehele metropool. De focus ligt op samenwerking binnen de gemeente en met de stad. Er wordt met een brede blik naar de stedelijke opgaven van de gemeente gekeken en ruimte gegeven aan initiatief.

Het cluster Ruimte en Economie is de ambtelijke organisatie die uitvoering geeft aan opgaves in de ruimtelijk- economische sector van het College en de Bestuurscommissies. Ze creëren met en voor de huidige en toekomstige bewoners, bedrijven en bezoekers de ruimtelijk economische randvoorwaarden voor een sterke metropool.

De doelstellingen van Ruimte en Economie zijn

 • Het creëren van ruimtelijk-economische randvoorwaarden voor een sterke metropool, met en voor de bewoners, bedrijven en bezoekers.

 • Ruimte voor een leefbare, duurzame stad met een economisch sterk vestigingsklimaat en een veelzijdig woningaanbod.

 • Optimale bereikbaarheid van de stad en in de stad.

 • Optimaal gebruik en beheer van de infrastructuur en de openbare ruimte.

Binnen het cluster zijn er 13 organisatieonderdelen, een afdeling Informatievoorzieningen, een Strategisch Team en een clusterstaf.

Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Zij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Met grote ambitie voor de stad adviseren en sturen zij projecten van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. Ook houden zij de stad op orde door het uitvoeren van groot onderhoud aan straten, bruggen en openbare verlichting.

U bent verantwoordelijk voor de herinrichting van de openbare ruimte en vernieuwing van bruggen en walmuren. Belangrijke strategische keuzes gaan bijvoorbeeld over inspraak en communicatie met de buurt, omgang met bomen en met parkeren, de aanbestedingsstrategie en het BLVC-plan tijdens de uitvoering.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor de herinrichting van de openbare ruimte en vernieuwing van bruggen en walmuren. 

 • U zorgt voor het voorbereiden en uitvoeren van deze projecten in samenspraak met (organisaties van) bewoners, ondernemers en bezoekers.

Eisen

 • U hebt minimaal hbo werk en denkniveau en aantoonbare ervaring met ruimtelijke en civiele grond-, weg- en waterbouw projecten.

 • U hebt minimaal 10 jaar ervaring als projectmanager grond- weg- en waterbouw (GWW) in een eindverantwoordelijke rol.

 • U beschikt over het vermogen om deze projecten in samenspraak met (organisaties van) bewoners, ondernemers en bezoekers voor te bereiden en uit te voeren.

 • U hebt aantoonbare ervaring met projectmanagement van GWW-projecten in een historisch binnenstedelijke omgeving met nadruk op:- Strategische omgang met botsende belangen van belanghebbenden.

 • Onderhouden van contacten met bewoners, ondernemers en bestuurders.

 • Minimaliseren van omgevingshinder (BLVC-kader).

 • Risicobeheersing schade aan belendingen.

 • Minimale inwerktijd.

 • U bent in staat om meerdere projecten (4) tegelijk te kunnen draaien.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind juli 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Gemeente, G4, GWW, infrastructuur, civiele techniek, ruimte en economie, binnenstedelijk, gebiedsontwikkeling, openbare ruimte

Hoe?

Reageer vóór donderdag 30 juni aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten