SCRUM Master

Opdrachtgever
CC Group
Geplaatst op
28-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
60
Status
Gesloten
Referentie
CC03250

Omschrijving

Arbeidsvoorwaarden

Startdatum

zsm

Verwachte einddatum

na 6 maanden

Optie op verlenging

ja

Inzet

36 uur

Standplaats

Amsterdam

Aantal posities

3

Wat ga je doen?

Dienstverlening naar Mobiel
De kerntaak van het programma Dienstverlening naar Mobiel (DnM) is het realiseren van toonaangevende digitale dienstverlening met superieur gebruiksgemak voor de klant.
Het programma is een groeimodel waarbij gewerkt wordt met de Agile Scrum project- en voortbrengingsmethode. Het programma heeft op dit moment een rootte van ongeveer 50 fte fulltime, 100 fte parttime en beïnvloedt circa 350 medewerkers.
Het programma bestaat uit een programmamanagementteam, programmabureau en de medewerkers in de zelfsturende Scrum Teams. Voor realisatie van de programmadoelen werkt DnM in nauwe samenhang met back-office en front-office afdelingen uit de sector Klant, Markt & Relaties en de afdelingen
Informatisering, Automatisering en M&O. Daarnaast werkt het DnM met een aantal externe leveranciers, waaronder developers van webbureau’s, adviseurs op het gebied van Agile, LEAN en projectmanagement.

Wat doe je als Scrum Master?

Primair help je de teams om de Agile werkwijze helemaal eigen te maken. Dit is tevens onderdeel van de cultuuromslag (“Nee, maar…” naar “Ja, samen gaan we dit oppakken”), zodat elk teamlid in alle opzichten maximaal bijdraagt aan het teamresultaat. Dat betekent dat de teams de methodiek consequent naleven en de houding naar continue verbeteren als 2e eigen natuur is geïmplementeerd.
Je rol is om het team Agile te laten opereren. Je helpt op methode en teamdynamiek wanneer de resultaten achter blijven. Je helpt en daagt uit te structureren, prioriteren, knelpunten op te lossen en de samenwerking te bevorderen. Je hebt een voorbeeldrol zodat anderen teamleden van jou “kunnen afkijken” hoe de rol van Scrum Master wordt ingevuld.
Je adviezen zijn helder, bruikbaar en implementeerbaar. Feedback moet je kunnen geven en ontvangen in een veilig gecreëerde omgeving waarin je met het team mag werken.
Je faciliteert het team met de meetings zoals daily stand-ups, planningssessies, refinements, input voor demo’s, retrospectives en pakt de impedements op voor het team.
De teams moeten autonoom het SCRUM proces kunnen doorlopen en bijdragen aan de doelstellingen die de product owner heeft vastgesteld. Dat betekent dat er maximaal ingezet wordt op het uitwisselen van kennis en best practices; ook op technisch niveau!
Daarnaast ben je uitmuntend in staat om Agile awareness te bewerkstellingen op de managementlaag en bij directie. Je praktische blik op zaken en de vertaling naar doelen laten het management/ de directie zien dat de nieuwe werkwijze resultaat oplevert.

Wie zoeken wij?

De kandidaat beschikt minimaal over een hbo diploma
De kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als Scrum Master en is Scrum Master gecertificeerd.
Heeft de kandidaat ervaring met ICT / asset duurzame productiemiddelen?
Heeft de kandidaat ervaring met ICT / digitale hulpmiddelen voor medewerkers in bedrijfsprocessen?
Heeft de kandidaat ervaring opgedaan op gebied van training, coaching en verandermanagement?
Is kandidaat bereid gedurende de looptijd van deze opdracht in 'loondienst' te treden bij een payroll partij of (betrokken) leverancier indien hij/zij zzp'er is?
Heeft de kandidaat kennis van, en aantoonbare ervaring met Agile Scrum en LEAN?

Communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)

Samenwerken
Overtuigingskracht
Resultaatgerichtheid
Omgevingsbewustzijn
Toegankelijkheid
Initiatief
Bindingsvermogen

Wie zijn wij?

De CC in onze naam is afgeleid van het begrip ‘carbon copy’. Transparantie in de dienstverlening, een flexibele vertaling van uw vraag, persoonlijke interactie, een ‘one-stop-shop’ voor uw IT-oplossingen: wij zijn ambitieus in het bieden van kwaliteit.
Wij houden ons bezig met eigen projecten en detachering binnen de ICT.

Onze missie is om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren door geïntegreerde systemen te ontwikkelen, die direct inzetbaar zijn, voldoen aan de verwachtingen en lang mee gaan, zodat de klant een degelijke “return on InvestmenT” ervaart.

Sluitingsdatum vacature

Op deze vacature kun je reageren tot 8 julie 2016 om 8.00 uur.
CV stuur je door in Word-formaat in de taal van de aanvraag
Een motivatie stuur je geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegeaan op de aansluiting op de opdracht en functie-eisen
Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);
Tarief is een belangrijk onderdeel bij de beoordeling van de kandidaten, graag zo scherp mogelijk aanbieden.
N.B.

Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.
Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.
U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten