Beleidsadviseur Waterkeringen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
281
Status
Gesloten
Referentie
IGB72253258

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

Einddatum

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

06-07-2016 om 16:00 uur

Opdrachtomschrijving
Het team waterkeringenbeheer is verantwoordelijk voor het formuleren van beleidskaders voor de waterkeringen. Ook volgen en beïnvloeden we beleidsontwikkeling op landelijk en regionaal niveau, bijvoorbeeld in het kader van het Deltaprogramma.

Landelijk zijn er belangrijke stelselwijzigingen voor de waterkeringen in voorbereiding, zoals de nieuwe normering waterkeringen en een nieuwe toetssystematiek.
Vanuit de lopende dijkversterking is nadrukkelijk behoefte aan vertaling van de nieuwe landelijke beleidskaders naar uitgangspunten, technische randvoorwaarden en klanteisen die toegepast kunnen worden in de dijkversterking.
Als gevolg van deze ontwikkelingen zijn wij op zoek naar een beleidsadviseur. Deze beleidsadviseur fungeert als een belangrijk "vertaler" op het snijvlak van beleid en uitvoering. 
 

De opdracht bestaat uit

 • Het ontwikkelen van nieuw beleid op het gebied van dijkversterking.

  • Het leveren van bijdragen aan deelproducten van de dijkverstekring, bijvoorbeeld  productspecificaties waaraan dijkontwerpen moeten voldoen.

  • Vertaald abstract verwoord (landelijk of regionaal) beleid naar lokaal beleid, waaronder concrete klanteisen en uitgangspunten voor overige werkprocessen.

  • Brengt beleidsstukken in bij zowel het bestuur als het programmamanagement van dijkversterking.

Functie-eisen

 • aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Watermanagement/Waterbouw óf Civiele techniek inclusief de richting Water (harde eis)

  • aantoonbaar minimaal 5 jaar in de afgelopen 10 jaar werkervaring met de ontwikkeling van beleid op het gebied van waterkeringen in situaties met tegengestelde belangen (harde eis)

  • aantoonbaar minimaal 3 jaar in de afgelopen 6 jaar werkervaring met het omzetten van beleid naar klanteisen en/of ontwerpuitgangspunten

  • aantoonbare kennis van technische faalmechanismen van dijken

  • aantoonbare kennis van nieuwe normering waterveiligheid en/of Wettelijk Beoordelings Instrumentarium (WBI)

  • aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar bij een Waterschap of Rijkswaterstaat

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten