Acceptant Verzekeringen

Opdrachtgever
IBCL Recruitment
Geplaatst op
28-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
512
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een van onze partners zijn we op zoek naar een Acceptant Technische Verzekeringen

Duur 3 maanden+
Locatie Apeldoorn
Tarief 50 euro per uur ex btw
Uren per week 36
Start asap

Het verzoek om voor dinsdag 28 juni 2016 voor 16.00 uur te reageren inclusief motivatie en CV. Kandidaten (alleen Freelancers kunnen reageren) die niet voldoen aan de gevraagde eisen, het verzoek om dan ook niet te reageren. Alleen reacties via freelance worden in behandeling genomen.
Aangeboden kandidaat levert een motivatie aan waarin beschreven is waarom hij/zij denkt in aanmerking te komen voor deze functie uitgaande van het gewenste profiel. Mogelijk zal er een pre intake plaatsvinden voordat de kandidaat wordt aangeboden.

Bij voldoende kandidaten kan de aanvraag eerder worden gesloten.

IBCL Recruitment.

Als Acceptant Technische Verzekeringen ben je de business partner op het gebied van de grotere zakelijke risico’s in de schademarkt. In co-assurantieverband verstrek je maatwerkoplossingen en beoordeel je complexe risico’s van grote, risicovolle bouwprojecten of objecten op het vakgebied technische verzekeringen (met name CAR-verzekeringen). Je brengt de huidige portefeuille voor Avéro co-ass in kaart, je ontwikkelt en onderhoudt relaties met makelaars. Je bent en voelt je met jouw teamleden totaal verantwoordelijk voor de klant, de oplossing en het gezonde rendement op de portefeuille.

Jouw afdeling

Binnen onze afdeling Technische Verzekeringen werken wij er hard aan om de midden- en grootzakelijke markt rendabel te helpen groeien. Samen met de collega’s bieden wij maatwerkoplossingen binnen heel Achmea voor de merken Centraal Beheer Achmea, Avéro Achmea (co-assurantie en provinciaal) en Interpolis.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die zich herkennen in onderstaande

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde hbo of academische opleiding in een technische richting (bijvoorbeeld Bouwkunde of Werktuigbouwkunde) of op een andere manier technische kennis/ ervaring.

  • Je bent in staat snel een goed oordeel te vormen over risico’s en kan zowel op details letten als de grote lijn bewaken.

  • Je bent een teamplayer die goed in kleine en grote teams kan samenwerken met verschillende disciplines.

  • Je bent accuraat, ondernemend, communicatief vaardig en omgevingsbewust. Het zou fijn zijn al als je;

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare (verzekeringstechnische) functie met voorkeur op het co-assurantiegebied hebt.

  • Het diploma Adviseur Schadeverzekering Zakelijk hebt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten