Projectmedewerker/assistent projectleider

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
27-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gouda
Reacties
6
Bekeken
1228
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Start

1 september 2016

Einde

31 december 2017

Verlenging

ja

Uren

36

Indienen

2 juli 2016

Detabem is op zoek naar een Projectmedewerker/assistent projectleider voor in Gouda.

Functieomschrijving

Organisatie
Gouda is met haar historische stadscentrum een aantrekkelijke stad met ruim 70.000 inwoners waar met respect voor het oude wordt gewerkt aan het nieuwe.

Je bent werkzaam bij de afdeling Projecten Openbare Ruimte (POR) onder de directie Ruimtelijke Ontwikkeling (RO). Deze directie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en in stand houden van een goede woon-, werk- en leefomgeving.
Wij laten vanuit een sterke regierol projectmatig alle onderhouds- en nieuwbouwprojecten in de openbare ruimte definiëren, voorbereiden en realiseren.Daartoe worden bewust en weloverwogen marktpartijen ingeschakeld.

Binnen de afdeling wordt gewerkt volgens het principe van “de juiste persoon op de juiste plaats”. Men raadpleegt elkaars kwaliteiten binnen de grote diversiteit van de projecten. Er is een resultaatgerichte maar ook ontspannen sfeer. We praten met elkaar en niet over elkaar. Er is geen negen tot vijf mentaliteit maar vooral een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Verder werken we binnen de gemeente volgens het flexwerk principe. Hierbij is het plaats en tijdsonafhankelijk werken de basis.

Je plaats in de organisatie
De afdeling bestaat op dit moment uit een groep van 26 vaste en 12 ingehuurde medewerkers en is onderverdeeld in de drie teams Projectmanagement, Directievoering & Toezicht en Ondersteuning.

Hiërarchisch leg je verantwoording af aan het afdelingshoofd van de afdeling. Functioneel leg je, afhankelijk van je rol, verantwoording af aan een (sr)projectleider en/of directievoerder.

Wat zoeken we

Er wordt gezocht naar een gedreven leergierige medewerker die zijn energie haalt uit het projectmatig en technisch inhoudelijk ondersteunen van een projectleider. Je komt één of meerdere projectleiders 32 tot 36 uur (4 of 5 dagen) per week ondersteunen. Incidenteel valt dit, bijvoorbeeld bij deelname aan bewonersavonden, in de avonduren.

De werkzaamheden zijn me name gericht op het projectmatig aanpakken van projecten in een regierol. Dit betekent in de praktijk dat we vooral het overzicht over het project hebben en dat we weten wat er allemaal nodig is om een project te laten slagen. Aan jou kan bv gevraagd worden om uitvragen aan marktpartijen op te stellen en hun aanbiedingen en producten te beoordelen.
Een belangrijk deel van de functie bestaat uit communicatie: voorlichten, vragen stellen, afspraken maken en vastleggen. Dit zowel intern naar de opdrachtgever of andere medewerkers van de afdeling en extern naar marktpartijen, maar ook naar bewoners en belanghebbenden. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar de functiebeschrijving bijlage.

Enkele van de bij de afdeling in onderhanden zijnde projecten

Diverse rioolvervangingsprojecten
Diverse ophogingsprojecten
Onderhoudsprojecten bestratingen
Groot- en vervangingsonderhoud van diverse kunstwerken
(Her)ontwikkelingsprojecten van woon- en werkgebieden.

CV Eisen
Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word formaat van maximaal 5 pagina's A4. Graag ook een korte motivatiebrief toevoegen.

In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld. Staat dit niet duidelijk vermeld in uw CV dan kunnen we het niet aanbieden bij de opdrachtgever.

Referentie

Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Gesprekken vinden plaats op 11 en 12 juli 2016.
Hier graag rekening mee houden.

Toelichting aantal uur per week
Geen vast aantal uren per week. Kan in overleg vanaf geweken worden.

Met vriendelijke groet,
Detabem u krijgt van ons altijd een reactie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


6 reacties

 • Datum
  28-06-2016 02:58
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-06-2016 08:19
  Plaats
  Krimpen aan den ijssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-06-2016 11:27
  Plaats
  Best

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-06-2016 09:16
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-06-2016 11:05
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-06-2016 14:43
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten