App Developer IOS

Opdrachtgever
IBCL Recruitment
Geplaatst op
29-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Schiphol
Reacties
0
Bekeken
389
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor een van onze partners zijn we op zoek naar een App Developer IOS

Duur 3 maanden
Locatie Schiphol
Tarief 70.00 -72.50 euro per uur ex btw
Uren per week 36
Start medio juli/aug 2016

Het verzoek om voor vrijdag 1 juli 2016 voor 12.00 uur te reageren inclusief motivatie en CV. Kandidaten (alleen Freelancers kunnen reageren) die niet voldoen aan de gevraagde eisen, het verzoek om dan ook niet te reageren. Alleen reacties via freelance worden in behandeling genomen.
Aangeboden kandidaat levert een motivatie aan waarin beschreven is waarom hij/zij denkt in aanmerking te komen voor deze functie uitgaande van het gewenste profiel. Mogelijk zal er een pre intake plaatsvinden voordat de kandidaat wordt aangeboden.

Bij voldoende kandidaten kan de aanvraag eerder worden gesloten.

IBCL Recruitment.

Functieomschrijving

Wil jij als App Developer IOS jouw steentje bijdragen aan ’s werelds beste Digital Airport? Dan is Schiphol Group op zoek naar jou! Je gaat aan de slag bij de luchthaven die bekend staat als Europe’s Preferred Airport; de luchthaven die reizigers verkiezen boven andere luchthavens voor overstap of vertrek. Zou je niets liever willen dan het ontwikkelen van de mooiste en meest innovatieve digital producten voor de wereldreiziger van nu? Schiphol biedt jou deze kans en verwelkomt jou graag in één van onze multidisciplinaire teams.

Als mobile app developer ben jij de schakel tussen bedrijf en applicatie. Je hebt plezier in het ontwikkelen van applicaties en een passie voor je vak. Daarnaast heb je interesse in de markt voor smartphones, tablets en andere gadgets. Jij weet net die stap meer te zetten in het ontwikkelproces die de klant versteld doet staan.

Taakomschrijving
het ontwikkelen van innovatieve mobile apps;
het implementeert nieuwe features;
het gesprek met eindgebruikers en designers om de app continu te finetunen;

Eisen
Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal HBO diploma;

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie;

  • Kennis van iOS besturingssystemen;

  • Ervaring Agile/Scrum.

Je neemt graag het voortouw en gaat het liefst meteen aan de slag. Dit doe je op basis van doordachte beslissingen die je duidelijk onderbouwt en communiceert. Doordat je al meerdere iOS apps hebt ontwikkeld, weet jij hoe iOS werkt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten