Beleidsadviseur Veiligheid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Emmeloord
Reacties
1
Bekeken
565
Status
Gesloten
Referentie
IGB72301950

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

18-07-2016

Einddatum

18-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

06-07-2016 om 09:00 uur

Functie-informatie
In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een Beleidsadviseur Veiligheid, die voor de duur van 4 maanden (met de optie tot verlengen) ons wil helpen met het oppakken van een  aantal concrete beleidsklussen, zoals het opstellen van een nieuwe Kadernota Veiligheid, Hennepbeleid, Bibob, etc. Daarnaast adviseer je de burgemeester over bestuurlijke aangelegenheden binnen de Veiligheidsregio en het Districtelijk Veiligheidscollege. Je geeft daardoor mede invulling aan de centrale regierol van de gemeente waar het gaat om het lokaal integraal veiligheidsbeleid.

Functie-eisen

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding Bestuurskunde en/of Integrale Veiligheid (harde eis)

 • minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, als beleidsadviseur veiligheid binnen een gemeente en/ of veiligheidsregio (harde eis)

 • aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur veiligheid binnen een gemeente en/of veiligheidsregio

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  28-06-2016 17:04
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten