Juridisch Medewerker Bedrijfsvoering

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gennep
Reacties
0
Bekeken
434
Status
Gesloten
Referentie
IGB72307310

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-10-2016

Einddatum

01-02-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

08-07-2016 om 08:00 uur

Opdrachtomschrijving

Korte omschrijving

Het cluster Juridische zaken maakt deel uit van de afdeling Bedrijfsvoering van de organisatie. Deze afdeling omvat ondersteunende clusters voor de gemeente. Het cluster Juridische zaken ondersteunt bestuur en organisatie bij concern brede vragen op juridisch gebied. Tevens verzorgt dit cluster de afhandeling van bezwaar- en beroepschriften. Zij speelt proactief in op nieuwe ontwikkelingen en trends en draagt zorg voor de realisering van de daaruit voortvloeiende taken en producten. Van medewerkers wordt verwacht dat zij taak verantwoordelijk en samenwerkingsgericht zijn.

Werkzaamheden

Je voert het secretariaat voor de bezwaar- en beroepscommissie. Daarnaast ben je de adviseur en juridische vraagbaak voor de ambtelijke organisatie, in het bijzonder voor de afdeling Publiekszaken, en het bestuur. Het behandelen van aansprakelijkstellingen, het uitvoeren van de klachtencoördinatie, het zorg dragen voor juridische kwaliteitszorg en de beheersing van juridische risico’s behoort eveneens tot je takenpakket.  

Functie-eisen

  • minimaal een afgeronde opleiding HBO Rechten (harde eis)

  • minimaal 3 jaar werkervaring in een juridische functie binnen een gemeente (harde eis)

  • duidelijk aantoonbare werkervaring met: 1. Wet Bescherming Persoonsgegeven; 2. Privacywetgeving

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten