Specialist WFM Verint

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
28-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
253
Status
Gesloten
Referentie
IGB72313160

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

10-07-2016

Einddatum

01-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

01-07-2016 om 12:00 uur

Profiel Afdeling
De afdeling Operations Support ondersteunt de primaire afdelingen Stadsloketten, CCA en Online en zorgt ervoor dat alle producten en diensten via deze drie kanalen (balie, telefonie, online) beschikbaar zijn. De afdeling zorgt er ook voor dat de ondersteunende instructies, processen en systemen volgens afspraak werken en maakt voorspellingen van het aantal klantcontacten in de verschillende kanalen en de benodigde bezetting om dit op te vangen. Daarnaast regelt de afdeling Operations Support de training van medewerkers en leidinggevenden, zodat zij hun werkzaamheden volgens de vastgelegde productiviteits- en kwaliteitsnormen kunnen uitvoeren.

Ook onderhoudt Operations Support het dagelijkse contact met de product-eigenaren bij de verschillende diensten en stadsdelen om ervoor te zorgen dat de operatie altijd doorgang kan vinden. Problemen uit de dienstverleningsketen en -processen die bij deze dagelijkse afstemming naar voren komen, worden opgelost. Operations Support rapporteert over alle aspecten van de bedrijfsvoering van de primaire afdelingen.

Profiel Opdracht
Specialist op workforce management gebied met specifieke kennis over het wfm software pakket van Verint. Zowel technisch als functioneel met praktijkervaring in de gebieden forecasting, roostering, dagsturing en rapportage en analyse. De specialist is analytisch sterk en is technisch onderlegd.

Werkzaamheden
Het analyseren, evalueren en doen van aanbevelingen voor de inrichting van wfm software Verint. Het doel is om de software beter aan te laten sluiten op het wfm proces en de werkzaamheden van de wfm medewerkers te vergemakkelijken en verbeteren. Tevens het stuk rapportages in te richten o.b.v. de mogelijkheden.

Functie-eisen

  • beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma (harde eis)

  • kennis van en ervaring met het wfm proces (harde eis)

  • kennis van Verint (technisch en funtioneel) (harde eis)

  • kennis van en ervaring met Cognos (harde eis)

  • kennis van en ervaring met Chrystal reports (harde eis)

  • ervaring met wfm in een grote, complexe organisatie

  • minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van klantcontact

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten