Beleidsadviseur Veiligheid

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
29-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Emmeloord
Reacties
0
Bekeken
61
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Functie-informatie
Wij zijn op zoek naar een Beleidsadviseur Veiligheid, die voor de duur van 4 maanden (met de optie tot verlengen) ons wil helpen met het oppakken van een aantal concrete beleidsklussen, zoals het opstellen van een nieuwe Kadernota Veiligheid, Hennepbeleid, Bibob, etc. Daarnaast adviseer je de burgemeester over bestuurlijke aangelegenheden binnen de Veiligheidsregio en het Districtelijk Veiligheidscollege. Je geeft daardoor mede invulling aan de centrale regierol van de gemeente waar het gaat om het lokaal integraal veiligheidsbeleid.

Je CV
Een HBO werk- en denkniveau, dit blijkt niet alleen uit je opleiding (Bestuurskunde en/of Integrale Veiligheid) maar vooral ook uit je ervaring in een soortgelijke beleidsfunctie.
Je hebt affiniteit met beleidsontwikkeling en bestuurlijke vraagstukken en hebt een duidelijke visie op de wijze waarop externe veiligheid en rampenbestrijding integraal onderdeel kan zijn van beleid binnen de gemeente.
Je bent in staat ontwikkelingen in je omgeving die op jouw terrein van belang zijn te signaleren en te analyseren en met de nodige daadkracht vorm en inhoud te geven.
Je bent samenwerkingsgericht, een netwerker, in staat om plan- en procesmatig te denken en te handelen, initiatiefrijk en prima in staat om zelfstandig in een politiek-bestuurlijke omgeving te werken.

Indien je niet aan de onderstaande harde eisen voldoet hoef je niet te solliciteren:
Aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding Bestuurskunde en/of Integrale Veiligheid. Aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, als beleidsadviseur veiligheid binnen een gemeente en/ of veiligheidsregio. Referentie vereist

Werkweek
16/24 uur

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Voor meer informatie neem je contact op met onze recruitmentconsultant Jan Kroon via telefoonnummer 06 24 39 93 28.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten