Projectmanager Internationaal VWM

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
587
Status
Gesloten
Referentie
IGB72423060

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

30-6-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

05-07-2016 om 17:00 uur

Als adviseur VWM ben je verantwoordelijk voor het leveren van een bijdrage aan de realisatie in operaties van beleidsdoelstellingen op het gebied van verkeers-, water- en scheepvaartmanagement. Je kunt daarvoor ingezet worden op een breed spectrum van onderwerpen, op het gebied van Verkeer en Watermanagement. Je bent daarbinnen de verbindende schakel binnen VWM en tussen VWM en de verschillende organisatieonderdelen van de organisatie waarbij je de issues die spelen (her)kent en daar advies op geeft in de opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. Je vervult een zelfstandig opererende rol en levert daarin adviezen voor toegewezen onderdelen in de uitvoering (ondersteuning en ontwikkeling) van de operationele processen. Je zorgt ervoor dat de juiste en kwalitatief goede inbreng wordt geleverd voor de uitvoering van het operationele processen van de organisatie. Ook lever je een bijdrage aan het op procesonderdelen formuleren van vraag- en aanbod voor WVM (wegverkeersmanagement). Je weet jouw adviezen, producten en diensten met elkaar in samenhang te brengen en te laten aansluiten op het gewenste operationeel effect en resultaat. Bij het geven van adviezen over de uitwerking van complexe vraagstukken hou je rekening met het monitoren hiervan.

Je hebt een relevant netwerk, zowel nationaal als internationaal en onderhoudt contact met collega’s en met partners binnen en buiten de organisatie, in Nederland en daarbuiten, waarbij je effectief met hen afstemt. Je weet vergaderingen en workshops zodanig invulling te geven dat ze optimaal, effectief en efficiënt verlopen. Je stemt zaken af en werkt proactief samen om jouw adviezen en producten succesvol te realiseren en zo toegevoegde klantwaarde te creëren.

Je weet met je analytische blik meerwaarde toe te voegen aan de proces(onderdelen) in meerdere werkprocessen. Je werkt binnen de geldende (inter)nationale kaders en afspraken en zorgt dat je daarvan op de hoogte blijft. Je werk is gericht op landelijke en internationale samenwerking en resultaat en je weet je cirkel van invloed te vergroten en sturings- en besluitvormingslijnen te benutten. Je bent flexibel in jouw opstelling en aanpak en sterk op samenwerking gericht. Zo werk je actief mee aan een (continue) verbetering van de relevante (operationele) werkprocessen. Je werkt volgens PDCA cyclus en zorgt voor het ontwikkelen, delen en borgen van jouw vakkennis binnen de organisatie. 

Functie-eisen

 • ervaring met projectmatig werken, zowel in het leiden en/of in het coördineren van projecten (harde eis)

 • beschikt over een relevant netwerk, zowel nationaal als internationaal en onderhoudt aantoonbaar contact met collega’s en partners in Nederland en daarbuiten

 • aantoonbare ervaring met internationaal werk (3-4 jaar)

 • beschikt over verdiepte kennis van ITS ( Intelligente Transport Systemen)

 • heeft minimaal functieniveau projectmanager vervuld

 • dient te beschikken over voor de uitvoering van de opdracht geschikte elektronische hulpmiddelen. De elektronische hulpmiddelen worden niet door de organisatie ter beschikking gesteld. Onder elektronische hulpmiddelen vallen mobiele telefoon, computer, laptop en/of tablet.

 • aantoonbare werkervaring met (inter)departementale trajecten en/of (inter)nationale trajecten, gevoelige dossiers, verbindend werken en creëren van draagvlak op het gebied van waterwegverkeersmanagement 

 • minimaal een afgeronde opleiding op WO-niveau 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  01-07-2016 09:53
  Plaats
  Dronten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten