Manager verkoopondersteuning Bedrijven

Opdrachtgever
IBCL Recruitment
Geplaatst op
30-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
4
Bekeken
590
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

We willen iedereen bedanken voor zijn of haar reactie en de gepaste kandidaat waarmee we verder willen gaan is door ons persoonlijk op de hoogte gebracht. We wensen iedereen veel succes met het vinden van een passende opdracht.

met vriendelijke groet,

IBCL Recruitment.


Omschrijving

Voor een van onze partners zijn we op zoek naar een Manager verkoopondersteuning Bedrijven

Duur 3 maanden+
Locatie Tilburg
Tarief 70.00 -72.50 euro per uur ex btw
Uren per week 36
Start medio juli 2016

Het verzoek om voor vrijdag 1 juli 2016 voor 12.00 uur te reageren inclusief motivatie en CV. Kandidaten (alleen Freelancers kunnen reageren) die niet voldoen aan de gevraagde eisen, het verzoek om dan ook niet te reageren. Alleen reacties via freelance worden in behandeling genomen.
Aangeboden kandidaat levert een motivatie aan waarin beschreven is waarom hij/zij denkt in aanmerking te komen voor deze functie uitgaande van het gewenste profiel. Mogelijk zal er een pre intake plaatsvinden voordat de kandidaat wordt aangeboden.

Bij voldoende kandidaten kan de aanvraag eerder worden gesloten.

IBCL Recruitment.

Wij zoeken een Manager verkoopondersteuning Bedrijven Verkoopondersteuning (VO) heeft zichzelf een uitdagende opdracht gegeven, namelijk lokale rabobanken optimaal ondersteunen bij advies en verkoop. Dit willen we doen met behoud van een hoge klanttevredenheid. We willen de processen en organisatie zo inrichten dat de afdeling ook in de toekomst hét aanspreekpunt voor de lokale Rabobanken is en blijft. VO levert kennis, preventie- en risico-advies aan de lokale Rabobanken. Daarnaast signaleert zij de behoeften in de markt (zowel van klant als van de lokale Rabobank) en informeert de afdelingen binnen Interpolis / Achmea over die behoeften. Door de ontwikkeling van nieuwe en eenvoudige proposities zullen de vragen van lokale Rabobanken en haar klanten wijzigen. Dit zal ook consequenties hebben voor de afdeling. In deze functie geef je leiding aan de teammanagers van VO Bedrijven in een tijd van verandering en beweging. Je zorgt ervoor dat de afdeling zich goed kan ontwikkelen, en houd je veelal bezig met begeleiden en implementeren van veranderingsprojecten en -programma's. De verwachting is dat de werkzaamheden van de afdeling per 1-12-2016 worden verplaatst van de divisie Interpolis naar de divisie Schade &Inkomen.

De functie

Als Manager VO ben je verantwoordelijk voor de operationele sturing op vastgestelde KPI’s. Je bewaakt de KPI’s, service en deskundigheid voor de klant en afhandeltijden d.m.v. sturing op het operationeel management. Je hebt een ketenverantwoordelijkheid Bedrijven, vult het stakeholdermanagement met de Rabobank in, je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening binnen VO en bewaakt de KPI klanttevredenheid. De uitkomsten van klanttevredenheid worden vertaald in concrete acties en beleidsontwikkeling. Je draagt proactief bij in de totstandkoming van beleid en het plannen en het begroten van de afdeling VO. Tevens ben je verantwoordelijk voor het vertalen daarvan naar beleid. Het realiseren van de gestelde doelen voor de eigen afdeling (klanttevredenheid, medewerkertevredenheid, efficiency) staat bij jou hoog in het vaandel. Je draagt daarnaast zorg voor het (her)inrichten van de eigen afdeling voor wat betreft processen, systemen en structuren, met als doel serviceverhoging, efficiencyverbetering en kwaliteitsverbetering van de processen binnen VO. Daarnaast heb je oog voor procesoptimalisatie en – vernieuwing en ben je niet bang deze zaken aan het licht te brengen. Ook ben je in staat om vernieuwingen te initiëren en hierover beslissingen te nemen. Ook zorg je ervoor dat je knelpunten binnen de processen van VO i.s.m. de manager traffic oplost. Je geeft hiërarchisch leiding aan teammanagers Bedrijven en creëert een professioneel en motiverend werkklimaat. Je begeleidt, coacht, motiveert en faciliteert de teammanagers bij het realiseren van de gestelde doelen in het afdelingsplan en bij hun persoonlijke ontwikkeling. Interne contacten zijn met name: • (Senior) Managers Interpolis / Achmea • Relevante andere stakeholders binnen de onderdelen / divisies van Achmea (o.a. ACO, Productdomeinen) Externe contacten: • Management van Lokale Rabobanken, Rabobank Nederland, Rabo Klant Contact Center

Jouw afdeling

VO is onderdeel van de divisie Interpolis die de regie voert over het merk Interpolis. Wij vormen de brug tussen het beheer van onze verzekeringen en diensten bij Achmea en de verkoop ervan door de lokale Rabobanken. Samen zorgen we voor een zo hoog mogelijke efficiëntie en effectiviteit in de keten. Met de kracht van ons merk, onze dienstverlening en ons aanbod zorgt dit voor een sterke concurrentiepositie. De medewerkers van VO ondersteunen lokale Rabobanken bij de verkoop van particuliere en zakelijke verzekeringen. Daarmee zijn we, samen met Accountmanagement, hét visitekaartje naar de lokale bank. De afdeling verwerkt jaarlijks zo’n 1 miljoen contacten (telefonisch en via e-mail). VO bestaat uit drie onderdelen: VO Particulieren, VO Bedrijven en VS Business Support.

Eisen

We zoeken een manager met visie en ondernemerschap. Een leidinggevende die het voorbeeld geeft, verbinding maakt en de samenwerking opzoekt. Zowel binnen als buiten de afdeling. Die drive heeft, constant wil verbeteren, die zaken oppakt en afmaakt. Een manager met executiekracht.

Als Manager VO heb je

 • Minimaal een afgeronde relevante WO-opleiding

 • Minimaal 5 jaar werkervaring als leidinggevende in een complexe veranderende omgeving

 • Ervaring met verandertrajecten

 • Ervaring met/kennis van Lean

 • Een beïnvloedend vermogen: je bent in staat draagvlak te creëren binnen de lokale Rabobanken en binnen de eigen organisatie.

 • Kennis van de Bedrijvenmarkt

Daarnaast stellen wij binnen Achmea het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat werkelijk nodig is.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  30-06-2016 14:02
  Plaats
  Badhoevedorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-06-2016 14:45
  Plaats
  Putten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-06-2016 15:45
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-06-2016 17:20
  Plaats
  Zwijndrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten