Directievoerder wegen

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
29-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Gravenhage
Reacties
0
Bekeken
658
Status
Gesloten
Referentie
IGB72465007

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een directievoerder met kennis van provinciale werkprocessen en bedrijfsvoering en ervaring met het voeren van directie en toezicht in de wegenbouw conform UAV.

Wie?

Onze opdrachtgever is een provinciale overheid.

U bent werkzaam voor het bureau Onderhoud & Verbetering van de Dienst Verbeterring Infrastructuur.

Project N209a
In 2016 en 2017 wordt ter hoogte van Bleiswijk het groot onderhoud aan de parallelweg van de N209 Overbuurtseweg uitgevoerd. De weg wordt hierbij verbreed. Bij deze verbreding moeten alle langs de weg aanwezige kabels en leidingen worden verplaatst. In samenwerking met Dunea, Stedin, TenneT en KPN is een bestek opgesteld dat momenteel wordt aanbesteed. Tijdens de uitvoering zal moeten worden samengewerkt met directievoerders van Dunea, Stedin, TenneT en KPN. De bedrijven en woningen langs de parallelweg zullen (veel) hinder ondervinden. Namens de provincie zal de directievoerder het eerste aanspreekpunt zijn.

Project N209b
In 2015 en 2016 is/wordt het grootste deel van het onderhoud N209b afgerond. Er moeten nog 2 maatregelen worden voorbereid en uitgevoerd. Betreft de aanleg van een linksaffer en de verlaging van een kruising met twee lokale wegen. Beide maatregelen bevinden zich in de gemeente Alphen aan den Rijn en zuiden van de N11. De directe omgeving wordt gekarakteriseerd door een beperkt beschikbare ruimte en de ruime aanwezigheid van kabels en leidingen.

Project N455
De bewoners aan het de N455 Noordeinde in Boskoop en Waddinxveen hebben al geruime tijd last van wateroverlast. Dit wordt aan de ene kant veroorzaakt doordat een infiltratieriool de dijk waarop de weg ligt nat houd en aan de andere kant de afwatering van de weg niet goed is geregeld. De verbetermaatregelen hiervoor worden momenteel bouwteamverband opgesteld. Langs een deel van de weg staat (oude) bebouwing die in niet al te beste staat verkeert. Diverse bewoners hebben op voorhand te kennen gegeven angst te hebben dat de maatregelen leiden tot bouwkundige schade. Namens de provincie zal de directievoerder het eerste aanspreekpunt zijn.

U begeleidt de uitvoering van (deels) complexe wegenprojecten (N209a, N209b en N455) conform de PCOA versie 3.0. De projecten zijn naar verwachting eind 2017 afgerond.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U voert projectleiderstaken uit in de voorbereidingsfase van deze projecten.

 • U toetst en realiseert in samenwerking met de betreffende projectleiders en de verkeerskundige civieltechnische ontwerpen die door reeds gecontracteerde ingenieursbureaus zijn opgesteld.

 • U voert overleg met ingenieursbureaus over de door de bureaus geleverde (concept)producten.

 • U toetst de kwaliteit en volledigheid van de (technische delen van) bestekken.

 • U zorgt voor het inhoudelijk overleggen over en afstemmen van diverse zaken betreffende ontwerp, technische onderzoeken, kabels en leidingen, en procedures (onder andere vergunningen) met stakeholders (Hoogheemraadschap, gemeenten, nutsbedrijven en private partijen).

 • U voert directietaken conform UAV uit.

Eisen

 • U hebt minimaal hbo werk- en denkniveau op het gebied van de civiele techniek.

 • U hebt kennis van provinciale werkprocessen en bedrijfsvoering.

 • U hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het voeren van directie en toezicht in de wegenbouw conform UAV.

 • U hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectleider van grootschalig onderhoud van de wegeninfrastructuur aan opdrachtgeverszijde.

 • U hebt ervaring met telecom en water- en HD/LD-gasleidingen.

 • U hebt aantoonbare ervaring met overleggen met kabel- en leidingbeheerders met het oog op verleggen van kabels en leidingen.

 • U hebt aantoonbare ervaring met de begeleiding van de verlegging van kabels en leidingen in de wegenbouw.

 • U bent in bezit van rijbewijs B.

Waar?

Den Haag

Wanneer?

De functie is vanaf half september fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2017. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Wegen, directievoering, conditionering, civiele techniek, infrastructuur, kabels en leidingen, provincie

Hoe?

Reageer vóór donderdag 7 juli aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten