Senior adviseur beheer en onderhoud tunnels en installaties

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
29-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
647
Status
Gesloten
Referentie
IGB72467651

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een senior adviseur beheer, onderhoud en organisatie met ervaring met tunnels en tunneltechnische installaties en software.

Wie?

Onze opdrachtgever is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

U bent werkzaam voor programma Landelijke Tunnelregisseur (LTR).

U adviseert over de toepassing van de betreffende leidraden, reviewt de toepassing van deze leidraden in tunnelprojecten en bestaande tunnels, geeft presentaties over de inhoud en toepassing en geeft proactief mogelijke verbeteringen aan. Daarnaast werkt u samen met de B&O-deskundigen binnen het LTR-team aan het doorvoeren van de verbeteringen in de tunnelstandaard als onderdeel van de periodieke upgrades van de tunnelstandaard. De verbetervoorstellen worden in samenwerking met de lijnorganisatie van Rijkswaterstaat (onder andere GPO, PPO en de regio’s) verder uitgewerkt. De wijzigingen dienen daarbij te passen op de methoden, werkwijzen en processen van Rijkswaterstaat.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U stelt geactualiseerde versies op van de leidraden betreffende beheer, onderhoud en organisatie inclusief het afstemmen van de inhoud van deze leidraden met betrokken organisatieonderdelen zoals GPO, PPO en de regio’s.

 • U voert reviews uit op de toepassing van de leidraden door tunnelprojecten en door de organisatieonderdelen, zoals regio’s (bestaande tunnels).

 • U maakt en geeft presentaties over de inhoud van de leidraden, de toepassing van de leidraden en eventuele leerpunten hierin.

 • U stemt af met betrokken organisatieonderdelen in de lijn over het beheer en het toepassen van de leidraden met betrekking tot beheer, onderhoud en organisatie van wegtunnels.

 • U werkt memo’s en notities uit ten behoeve van afstemming en besluitvorming.

Eisen

 • U hebt minimaal wo werk- en denkniveau.

 • U hebt minimaal 3 jaar kennis van wet- en regelgeving en (beleids)kaders met betrekking tot tunnels.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring met tunnels en tunneltechnische installaties en software.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring met het proces van systems engineering.

 • U hebt aantoonbare kennis van bedrijfsmatige en/of intra- en interdepartementale en –bestuurlijke kennis van en inzicht in relevante in- en externe strategische ontwikkelingen en de organisatie en werkwijze van de dienst, Rijkswaterstaat, Infrastructuur & Milieu en ook internationaal.

 • U hebt gevoel voor maatschappelijke en politiek-bestuurlijke verhoudingen.

Waar?

Utrecht

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 16 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

TTI, LTR, RWS, SE, civiele techniek, infrastructuur, tunnels

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 8 juli aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten