ICT Programma Architect

Opdrachtgever
OSI-8 Detachering BV
Geplaatst op
29-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
75
Op locatie
Woerden
Reacties
0
Bekeken
1139
Status
Gesloten
Referentie
ICT Programma Architect:

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 161 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor de Kamer van Koophandel zijn we op zoek naar een ICT Architect die meedraait in het architectuurteam binnen specifiek programma die de sanering van een aantal legacy systemen en de refit van het handelsregister grotendeels behelst. De verwachte duur is 1 jaar met optie tot verlenging van nogmaals 2x1 jaar.

Gezien de duur van het traject en de functiezwaarte is het maximale tarief 75 euro p/u all-in excl BTW. Wij zelf hanteren maximaal 10 euro marge.

OMSCHRIJVING OPDRACHT;
Als lid van het architectuurteam bouw je mee aan de architectuur van het programma. Het Handelsregister en de sanering van een aantal legacysystemen staat hierin centraal. Je taak bestaat onder andere uit het (door)ontwikkelen en afstemmen van de architectuur, en vertaalt deze door naar de context van projecten in de vorm van projectstartarchitecturen (PSA).

Je kunt beoordelen of de ontwerpen in de projecten passend zijn binnen de gestelde kaders. Als coach van de projectteams help je bij het toepassen van de architectuur in de ontwerpen en begeleidt het project tot en met de implementatie. Je geeft ondersteuning aan de Enterprise Architect in het team en bent in staat de architectuur van het programma af te stemmen op de architectuur van de KvK.

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en laat zien hoe jouw expertise en vaardigheden van toegevoegde waarde zijn. Ook ben je in staat een bijdrage te leveren aan de effectiviteit van de architectuurprocessen in een Agile werkomgeving.

Je bent sterk op het gebied van ICT-architectuur, communiceert goed én graag met alle lagen binnen de organisatie. Zowel schriftelijk als mondeling weet je een boodschap snel, helder en volledig over te brengen.
Het vertalen van een conceptueel inrichtingsvoorstel naar een ICT-inrichting is je op het lijf geschreven. Je hebt niet alleen kennis van de SOA, je weet ook hoe je een organisatie leert om ermee te werken. Je ervaringen uit eerdere trajecten leiden tot 'best practices' waar de KvK haar voordeel mee kan doen.

FUNCTIE EISEN

 • U heeft aantoonbaar een WO (HBO) opleiding op het gebied van Informatica (of vergelijkbaar)

 • U heeft een duidelijke visie op Architectuur en op SOA

 • U heeft kennis van NORA

 • U heeft 5 jaar of meer ervaring in de functie van ICT Architect

 • U heeft minimaal 2 jaar ervaring met het opstellen van domein- en referentie-architecturen

 • U heeft minimaal 2 jaar ervaring met het aansturen van projecten en opstellen van PSA

FUNCTIE WENSEN

 • U heeft minimaal 2 jaar ervaring met Java

 • U heeft minimaal 2 jaar ervaring met SOA en SOA-implementatie

 • U heeft minimaal 2 jaar ervaring met het leveren van expertise op het gebied van service-ontwerp en integratietechnologie

Competenties

 • U signaleert, onderzoekt en gaat binnen de eigen mogelijkheden in op de wensen en behoeften van de interne klanten (collega¡¦s van eigen en andere afdelingen) en externe klanten om deze tevreden te stellen. Servicebereidheid en klanttevredenheid staan voorop.

 • U werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

 • U heeft inzicht in en bent alert op (in)formele verhoudingen, posities en belangentegenstellingen binnen en buiten (de) organisatie(s) en kan daar adequaat op inspelen.

 • U hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

 • U handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

U zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers.
Tijdens en uiterlijk voor beëindiging van de opdracht zorgt u voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk.
Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie Woerden
Startdatum 28-07-2016
Duur 12 maanden
Optie op verlenging 2 x 12 maanden
Inzet 36-40 uur per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten