data specialist senior

Opdrachtgever
Progressive
Geplaatst op
29-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
1506
Status
Gesloten
Referentie
PR-32350296_1467221523

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten

Omschrijving

Progressive zoekt op korte termijn een senior data specialist en een junior data specialist.

Als Senior Data Specialist ontwerp je een database voor de HR-data van onze externe werknemers. De database wordt ingericht door jou en door de data analist. Naast deze database bouw je een proces voor het onderhoud van deze data. Je bewaakt de kwaliteit van de HR data binnen de organisatie en je initieert, indien nodig, acties om deze kwaliteit te verbeteren. Om deze taken goed te kunnen vervullen heb je voldoende technisch en procesmatig inzicht om te adviseren bij de ontwikkeling en inrichting van applicaties. Je vindt het leuk om collega's te trainen in het gebruik van de systemen en je bent in staat om gebruikersondersteuning te bieden. Je inventariseert de wensen vanuit de organisatie en hebt een helikopterview bij het vinden van passende oplossingen. Je bent communicatief sterk onderlegd en geeft analyses op een dusdanige manier weer, dat het management objectieve beslissingen kan nemen. In deze functie ben je continue bezig met het leveren van bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen en het verbeteren van bestaande systemen.

Als Masterdata Analist bewaak je de kwaliteit van de HR-data voor onze externe werknemers binnen FrieslandCampina en je initieert, indien nodig, acties om deze kwaliteit te verbeteren. Om deze taken goed te vervullen heb je voldoende technisch en procesmatig inzicht om te adviseren bij de ontwikkeling en inrichting van applicaties. Je vindt het leuk om collega's te trainen in het gebruik van de systemen en je bent in staat om gebruikersondersteuning te bieden. Je inventariseert de wensen vanuit de organisatie en hebt een helikopterview bij het vinden van passende oplossingen. Je bent communicatief sterk onderlegd en geeft analyses op een dusdanige manier weer, dat het management objectieve beslissingen kan nemen. In deze functie ben je continue bezig met het leveren van bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen en het verbeteren van bestaande systemen.

Functievereisten verantwoordelijkheden

* Functioneel ontwerpen en bouwen van een database;
* Het bewaken van de kwaliteit en de consistentie van HR-data door het bouwen van controle checks en beheer van de settings binnen de diverse applicaties. Het opschonen en vereenvoudigen van master data structuren;
* Het optimaal afstemmen van bedrijfsprocessen met de ondersteunende systemen om de datakwaliteit te optimaliseren.
* Opstellen operationele processen;
* Het actief initiƫren, leiding geven en deelnemen van continue improvement projecten;
* Training en gebruikersondersteuning;
* Up to date houden procesdocumentatie.

Wij vragen

* 2-4 jaar ervaring in een gelijke rol met HR-systemen
* Ervaring met Access en inputformulieren;
* Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
* Je kunt sturing en leidinggeven aan data projecten en bent niet snel van je stuk te brengen;
* Hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en probleemoplossend vermogen;
* Je hebt bewezen organisatorische vaardigheden en bent communicatief en sociaal vaardig;
* Je bent kritisch, gedreven, leergierig en van nature geneigd tot continue verbetering.

Regio: Utrecht

Termijn: 6 maanden met kans op verlenging

Kom je op korte termijn beschikbaar en klinkt de bovenstaande omschrijving passend bij jouw ervaring? Reageer dan z.s.m. met jouw meest recente CV zodat we de rol kunnen bespreken.

Fijne avond.

Progressive

Progressive Recruitment is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals binnen de sectoren IT, Global Energy & Natural Recources, Life Sciences, Supply Chain en Engineering. Wij kunnen je helpen bij je zoektocht naar een tijdelijke opdracht, maar ook als je zoekt naar een permanente functie in deze sectoren.

Progressive Recruitment is specialized in recruiting professionals in the sectors IT, Global Energy & Natural Recources, Life Sciences, Supply Chain and Engineering. We can help you find temporary and permanent job opportunities in these industries.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  30-06-2016 21:37
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  04-07-2016 15:20
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten