Inkoop- en aanbestedingsadviseur

Opdrachtgever
Pro10
Geplaatst op
01-07-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
72,50
Op locatie
Gennep
Reacties
1
Bekeken
264
Status
Gesloten

Omschrijving

Aantal uur

20

Start

12 september 2016

Werkzaamheden

Je adviseert en ondersteunt het management en de budgethouders bij de uitvoering van het inkoopbeleid en contractbeheer. Daarbij speel je proactief in op nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving ten aanzien van inkoop en aanbesteding. Een belangrijke taak in deze periode is het uitrollen van het herziene inkoop- en aanbestedingsbeleid. Daarnaast speelt de verdere professionalisering van de inkoopfunctie een grote rol; o.a. uitvoering van contractbeheer en het maken van inkoopanalyses.

Kandidaatomschrijving

Functie-eisen
Wij vragen een proactieve, omgevingsbewuste medewerker. Een onderhandelaar met overtuigingskracht die volledig uit de voeten kan met onze kernwaarden resultaatgericht, klantgericht, betrouwbaar, samenwerkingsgericht en taakverantwoordelijk.

Daarnaast beschik je over aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) met inkoopvraagstukken binnen overheidsinstanties, bij voorkeur een gemeente. Aantoonbare kennis van relevante wet- en regelgeving, waaronder EU-richtlijnen ten behoeve van Europese aanbestedingen, inkoopplannen en juridische aspecten met betrekking tot contracten, is eveneens vereist.

Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau, minimaal NEVI 1 of een aantoonbaar vergelijkbare opleiding op inkoopgebied. Ervaring met aanbestedingen op het gebied van (civiele) werken is een pré.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    04-07-2016 08:43
    Plaats
    Hoorn

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten