Applicatiebeheerder (geestelijke) gezondheidszorg

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
30-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Almere
Reacties
1
Bekeken
386
Status
Gesloten
Referentie
318

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Rol Applicatiebeheerder
Werkniveau Senior
Locatie Almere Buiten
Startdatum Zo snel mogelijk
Einddatum 31-12-2016
Aantal uren per week 36 uur
Aanvrager Jacqueline Slaap
Uiterste aanbiedingsdatum 04-07-2016 09:00

VACATURE-INFORMATIE

FPC de Oostvaarderskliniek is een multifunctioneel forensisch psychiatrisch behandelcentrum voor behandeling van patiënten met risicovol gedrag en een strafrechtelijke titel. De behandeling is gericht op een veilige re-integratie in de maatschappij.
Sinds 2008 is het behandelcentrum gehuisvest in een moderne kliniek te Almere Buiten. De kliniek kenmerkt zich door een nadrukkelijke gerichtheid op hoogwaardige kwalitatieve zorg en beveiliging in combinatie met een gezonde bedrijfsvoering. Het behandelmodel van de kliniek is innovatief gericht op het verminderen van risicofactoren en versterking van de beschermende factoren die gerelateerd zijn aan terugval in gewelddadig gedrag van patiënten. De behandelingen worden uitgevoerd binnen het neurobiologische gedragstherapeut is een orthopedagogische theoretisch kader.

Meer over het risicomanagementmodel is te vinden op de website van de Oostvaarderskliniek.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het implementeren en beheren van
DB(B)C-/EPD-applicatie(s), draag je zorg voor gebruikersondersteuning en lever je een bijdrage aan de P&C-cyclus van de Oostvaarderskliniek (ondermeer managementinformatie). Je analyseert de DB(B)C gegevens en adviseert over het optimaliseren van de registratie en de inrichting van de applicatie(s). Daarnaast analyseer je oorzaken van storingen inzake de applicaties onder je beheer en zorg je ervoor dat deze worden opgelost.
Twee belangrijke projecten, de implementatie van het EPD en optimalisatie DB(B)C-registratie, hebben nu de prioriteit.
De Applicatiebeheerder USER is een belangrijke spil tijdens het inrichtings- en
implementatietraject van het EPD en verantwoordelijke voor verschillende deelprojecten binnen het EPD project.

Daarnaast ben je onderdeel van de DB(B)C werkgroep binnen de Oostvaarderskliniek en tevens voorzitter van de maandelijkse overleggen.
Je inventariseert, analyseert en beschrijft de gewenste inrichting van de DB(B)C-/EPD-systemen en brengt advies uit aan de DB(B)C werkgroep. Ook stel je de beperkingen, randvoorwaarden en uitgangspunten vast en adviseer je daarover aan de directie.
Je adviseert en ondersteunt medewerkers inzake werkmethoden, het gebruik van standaards en de toepassing van het gebruik van de DB(B)C-/EPD-applicatie. Daarnaast draag je zorg voor documentatie en informatie omtrent het DB(B)C-/EPD-systeem. Je stelt bijvoorbeeld in samenwerking met de zorgadministratie werkinstructies en handleidingen op en verzorgt
instructies aan (nieuwe) medewerkers.

De Applicatiebeheerder bewaakt de continuïteit en kwaliteit van de DB(B)C-/EPD-applicatie. Je levert bijvoorbeeld een bijdrage aan de acceptatietesten en informeert de gebruikers (indien nodig middels een instructie) over eventuele wijzigingen bij ingebruikname van een nieuwe versie van de applicatie.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

 • HBO werk- en denkniveau;

 • Opleiding tot applicatiebeheerder bij Impulse;

 • Bedrijfseconomische kennis en kunde zijn een pre;

 • Kennis van het werkveld TBS en DJI;

 • Kennis van landelijke wet- en regelgeving op het gebied van DB(B)C’s en in staat om eventuele wijzigingen te vertalen in mogelijke consequenties voor de kliniek;

 • Relevante en actuele ervaring met beheer en onderhoud van softwarepakketten en databasebeheer (Oracle) en het beheren van rapportages;

 • Relevante en actuele kennis en ervaring met functioneel applicatiebeheer, bij voorkeur in de (geestelijke) gezondheidszorg;

 • Analytisch vermogen;

 • Ervaring met het begeleiden van gebruikers(groepen) en het inventariseren van

gebruikersbehoeften;

 • Didactische vaardigheden voor het opstellen van instructiemateriaal en het geven van instructies;

 • Uitnemende kennis van Excel en kantoorautomatisering.

EXTRA INFORMATIE

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 5 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  01-07-2016 17:02
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten